На живо

7

Sleepwalkrs и JP Cooper пуснаха нова песен

Goodnight комбинира заразителна бас линия и емоционaлни соло секции на различни инструменти, с извисяващите се, перфектно пасващи вокали на JP Cooper

Публикувано на 03 Май 2021
Sleepwalkrs и JP Cooper пуснаха нова песен
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Sleepwalkrs и JP Cooper обединиха сили в новия сингъл. 

Уповавайки се на звучене, което Sleepwalkrs прие за свое през последните години, "Goodnight" комбинира заразителна бас линия и емоционaлни соло секции на различни инструменти, с извисяващите се, перфектно пасващи вокали на JP Cooper. Резултатът е приятен денс трак, способен да превземе клубовете и класациите.

За записа Sleepwalkrs казва: “Goodnight" е достойна за разпространение по клубовете песен, подчертаваща разнообразието на емоциите, които преживяваме по време на локдауна, като в същото време поддържа енергията високо. Това е песен, на която можете да разчитате, независимо по какъв начин я възприемате, защото тя засяга и темата с взаимоотношенията, били те с другите или със самите вас“.

С истинското име Роберто Мамфреди, Sleepwalkrs избухна на сцената, когато си колаборира със стария приятел THRDL!FE по "Outta My Head", въпреки че колаборацията му с френския артист HUGEL по ’Magnify’ беше тази, която затвърди авторитета на Sleepwalkrs на сцената на денс музиката.

Музиката му получи стабилна подкрепа от Оливър Хелденс, Cassius, Rudimental, Феди Легранд и др. Наскоро той се съюзи с MNEK по хита от 2020, "More Than Words", събрал 13 милиона стрийма в Spotify. Тракът също така генерира широкообхватна подкрепа от BBC Radio One, Capital о Kiss, като стана ‘Track Of The Week’ на Billy Da Kid и се появи на престижната плейлиста на Channel 4, ‘Sunday Brunch’. 

Наброявайки 4 милиарда глобални стрийма, 10 милиона слушатели в Spotify, напълно разпродадени турнета в Обединеното Кралство и Европа и редовни ротации по BBC Radio 1 & 2, JP Cooper е един от най-талантливите изпълнители-автори на песни на британската сцена.

Той е най-разпознаваем с колаборацията с Jonas Blue, "Perfect Strangers", платинено сертифициран сингъл, стигнал до #2 в британските класации.

Сингълът "Goodnight’" у нас можете да слушате чрез Орфей Мюзик / Warner Records и да го изтеглите оттук.

Ключови думи: