На живо

7

Любо Киров представя ново видео

Клипът е сюрреалистичен разказ за отношенията между двама души, където целувката е едновременно истински копнеж и липсващ елемент

Публикувано на 23 Април 2021
Любо Киров представя ново видео
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Малко след премиерата на първия сингъл от предстоящия си нов албум, Любо Киров представя и видеото към “Целуни ме“ - сюрреалистичен разказ за отношенията между двама души, където целувката е едновременно истински копнеж и липсващ елемент.

Клипът е по идея и сценарий на самия Любо, режисьор е Людмил Августинов, а в главните роли влизат двама от най-талантливите млади български актьори - Боян Арсов и Стефания Кочева, които оставят зрителят да гадае кой от двамата е реален и кой вече не съществува в живота на другия.  

Поради огромния интерес към предстоящия концерт на Любо Киров в Античен театър Пловдив на 15-ти май, който бе разпродаден в рамките на само 6 дни, обичаният български изпълнител обяви и дати за национално турне през юни и август. То ще стартира в София на 4-ти юни и ще премине през Пловдив, Варна и Бургас, като в някои от градовете ще има по 2 дати. По време на концертите Любо ще представи част от песните от предстоящия си албум, който ще излезе тази есен, както и най-големите си хитове.  

Официалната премиера на видеото към сингъла “Целуни ме” е днес (23.04), в 18:00 ч. в телевизионния ефир, както и в официалния YouTube канал на Любо Киров. 

Ключови думи: