На живо

7

JJ посвети песен на Земята, мира и любовта

God is one for All/ Earth song е песен-молитва за спасението на Земята и човечеството

Публикувано на 22 Април 2021
JJ посвети песен на Земята, мира и любовта
Снимка: pr

Георги Симеонов–JJ посвети песен на Земята, мира и любовта.

„С тази песен, в трудните времена на пандемия, бих искал да призова всички да осъзнаем, че само заедно и обединени можем да помогнем на Майката Земя и човечеството да оцелее като изградим нов свят – без омраза, без войни и без страдания“ – споделя изпълнителят.

Посланието на "God is one for All/ Earth song" е за мир и разбирателство, като път, по който трябва да вървим!

Музиката и текста Георги Симеонов написва, вследсвтие на спонтанно обзело го вдъхновение малко след полунощ. „Не можах да заспя и усетих енергията на тази песен“ – допълва JJ.

Аранжиментът на " God is one for All/ Earth song" е дело на Светльо Заров, а Ники Нанков визуализира и завършва по най-брилянтния начин видеото към песента. Любопитен факт е, че във видеоклипа участват 2-те племеннички на Георги Симеонов, Грациа на 8 г. и Микаела на 4, които за първи път застават пред камерата и се справят перфектно с ролите си.

В английския текст са застъпени изконните човешки ценности и нужда от любов. Любовта към всички живи същества на Планетата – хора, растения, животни, която да изпълни сърцата ни!

Премиерата на "God is one for All/ Earth song" е на 22-ри април - деня на Земята, обявен от ООН и отбелязан за първи път през 1970 г.

Ключови думи:
JJ