10:30 | 14:45
На живо

Приятно разсеяни с Деси
7

Михаела Филева издава нов албум

Певицата ще представи музикалната колекция, озаглавена Ин и Ян, с концерт на рождения си ден

Публикувано на 22 Април 2021
Михаела Филева издава нов албум
Снимка: Monte Music

След дълго очакване феновете на Михаела Филева ще могат да чуят първи на живо в столичен клуб или онлайн, песни от новия ѝ албум `Ин и Ян`на 15 май.

Датата на излизане на третия студиен албум на популярната певица съвпада с рождения ѝ ден и представянето му ще се превърне в истинско парти.

Щастливата рожденичка ще излезе на сцената с музикантите Красимир Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев. Концертът ще е първия за Михаела през 2021 г. и освен песни от новия албум, ще включва селекция от най-големите хитове на певицата. Аранжиментите на лайв версиите са на Борислав Бояджиев-Борче, като три от тях ще бъдат заснети и ще имат свой собствен живот в онлайн пространството.

Първите притежатели на новия албум на Михаела Филева `Ин и Ян` ще са закупилите билети за събитието на 15 май, независимо дали ще присъстват в клуба или ще го гледат онлайн. Гостите на място ще могат да го закупят на специална цена от 10 лв., а тези, които изберат да гледат концерта от вкъщи ще получат диска като подарък към билета на посочен от тях адрес.

Билети за събитието тук. Билети за онлайн стриминг + подарък CD`Ин и Ян`тук.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на НФ „Култура“.

Ключови думи: