На живо

7

Тейт Макрей обяви виртуален концерт

Шоуто е озаглавено TOO YOUNG TO BE SAD Global Virtual Show и ще се състои на осми май

Публикувано на 20 Април 2021
Тейт Макрей обяви виртуален концерт
Снимка: Sony Music/Вирджиния рекърдс

В деня на годишнината от релийза на международния #1 хит на изгряващата световна звезда Тейт Макрей, песента “you broke me first” зае 1-вото място в Топ 40 радио чарта в САЩ!

Тракът надмина 1 милиард стрийма в дигиталните платформи и продължава да е част от престижната класация Billboard Hot 100, в момента на #21.

С тези постижения младата изпълнителка и автор на музика счупи рекордите за най-дълго задържало се на #1 парче на артист-жена в радио чарта (28 седмици) и в Billboard Hot 100 за цялата 2020 г. (33 седмици). 

Благодарение на “you broke me first”, Тейт прекара 5 седмици на #1 в Billboard’s Emerging Artist Chart и достигна до #1 в денс чарта миналата година. Парчето получи платинен сертификат не само в САЩ, но и 4x платинен в Ирландия, 3x в Австралия и Сингапур, 2х в Канада, Малайзия, Мексико, Норвегия и Швеция, платинен в Австрия, Холандия, Южна Африка, Тайван и Великобритания, и златен в Дания, Германия и Индонезия.  

Развълнувана да изпълнява пред многобройните си фенове от цял свят, Тейт обяви глобалния виртуален концерт TOO YOUNG TO BE SAD Global Virtual Show, който ще се проведе на 8-ми май. За билети и информация, посетете TateMCRAE.LIVE.  

Наскоро Макрей взе участие в новия хитов сингъл на хитмейкърa Regard - “YOU”, заедно с популярния австралийски изпълнител и актьор Трой Сиван.   

Слушайте песента тук / EP-то TOO YOUNG TO BE SAD е налично тук

Ключови думи: