На живо

7

Feder & UPSAHL се обединяват в нов сингъл

Изданието Let There Be Drums следва скорошния ремикс на Feder на сингъл от Дуа Липа

Публикувано на 19 Април 2021
Feder & UPSAHL се обединяват в нов сингъл

Feder и UPSAHL обединиха сили за новия сингъл "Let There Be Drums".

Френският оглавяващ класации артист и Tik Tok сензацията UPSAHL създадоха уникален и нежен поп трак, койсто оставя дълготрайно впечатление.

Изданието следва скорошния ремикс на Feder на сингъла "Fever" от Дуа липа. 

Роденият в Ница DJ и продуцент Feder доби слава през 2014 със 'Sixto', ремикс на 'Can't Get Away' от Rodriguez.

Тогава той подписа с Atlantic Records и постигна голям международен успех със сингъла "Goodbye" feat. Lyse, който оглави #1 във Франция и Швейцария. Сингълът бива припознат с платинени сертификати в Швейцария, Германия, Италия и Франция. Следвайки това, той си заслужи диамантен сертификат във Франция за 'Lordly' и оттогава си е колаборирал с познати имена, като Emmi, Daecolm и Alex Aiono. 

Поздравявайки от Финикс, Аризона, UPSAHL избухва на сцената през 2019 с глобалния хит 'Drugs', подкрепена от Tik Tok сензация, която става #1 тренд в приложениет, като оттогава е събрала 50 милиона стрийма в Spotify. Доказала, че не е създател на само един хит, тя съвестно написа 'Good in Bed' за Дуа Липа и пусна големи сингли през последните няколко години, продължавайки да се изкачва по по-високите ешелони на поп музиката.

Обединяващ двама уникални таланти от различни музикални светове, "Let There Be Drums" е триумфираща колаборация, предопределена да разклати поп музиката.

Ключови думи: