На живо

7

Неда Бончeва в рубриката NJOY Tалант

Новият епизод на рубриката, която търси таланти е тук.

Публикувано на 15 Април 2021
Неда Бончeва в рубриката NJOY Tалант

В новия епизод на рубриката „NJOY Талант“ с водещ Деси ни гостува Неда Бончева.

Младото момиче се представи с музикално изпълнение с укулеле в последния епизод на шоуто „България търси талант“, който зрителите успяха да видят.

Аз имам късметът да имам уникално семейство и уникални приятели, които ме подкрепят в абсолютно всичко, което правя“, сподели Неда. От интервюто с нея долавяме тази смирена свенливост на младите таланти, която толкова много обичаме.

Неда се занимава с укулеле малко повече от година, като интересът у нея се е зародил от редица клипчета, които е видяла в интернет. Самоук талант е и очевидно упражненията дават своя резултат. Често прави репетиции с дядо си, с който редовно свирят и пеят заедно.

Неда сподели, че това, което най-много желае да постигне е да бъда певица и да пише свои собствени песни – музика, текст, аранжимент. Надява се, че това, което прави ще се харесва на хората.  Ние от радио N-JOY ѝ го пожелаваме от сърце! Напред и нагоре, та чак до звездите J

Ако искате да чуете интервюто с Неда Бончева, последвайте линка http://www.njoy.bg/bg/media/audio/a/njoy_talant_neda_boncheva/ 

Ключови думи: