На живо

7

Рут Колева стартира TikTok предизвикателство

#SaltySong ще провокира потребителите в приложението да покажат първо своето обичайно или необичайно аз, а след разпръсване на сол във въздуха, да се трансформират в своето мечтано и дръзко аз

Публикувано на 13 Април 2021
Рут Колева стартира TikTok предизвикателство
Снимка: Орфей Мюзик

Днес стартира официална кампания в най-популярната дигитална платформа TikTok с новата хитова песен на Рут Колева "Salty".

Предизвикателството ще се отбелязва със #SaltySong и ще предизвиква ползвателите на TikTok приложението да покажат първо своето обичайно или необичайно "аз", а след разпръсване на сол във въздуха, да се трансформират в своето мечтано и дръзко "аз".

TikTok кампанията се организира от Орфей Мюзик и ще се проведе в 7 държави - освен България в нея участват Румъния, Унгария, Чехия, Словакия, Хърватска и Словения. Ето как самата Рут се справя с предезвикателството.

Междувременно сингълът "Salty" се изстреля до #4 в класацията за българска музика и до #12 в официалната класация на излъчвани песни, изготвяна от Профон и BMAT. Песента, написана и продуцирана от Георги Линев - Kan Wakan (Arctic Monkeys, Thundercat, Moses Sumney, музиката му е включена в Game of Thrones на HBO), и написана от българската гордост в американския музикален шоубизнес - Илияна Недялкова, (ZAYN/Entertainer), е налична във всички дигитални платформи.

Хипнотизиращото музикално видео е режисирано от Георги Манов и представя конкурса за красота в най-красивата му форма - такъв, в който има всякакви контури и форми. 

Ключови думи: