На живо

7

CJ пусна делукс издание на Loyalty Over Royalty

Мини албумът съдържа ремикси на хита от 2020, Whoopty, със звездните гости Rowdy Rebel и French Montana, Anuel AA, Ozuna и други

Публикувано на 13 Април 2021
CJ пусна делукс издание на Loyalty Over Royalty
Снимка: Warner Music / Matt Miller

CJ пусна звездното делукс издание на мини албума Loyalty Over Royalty.

Зареден с престижни ремикси на хита от 2020, “Whoopty”, със звездните гости Rowdy Rebel и French Montana, Anuel AA, Ozuna и други, делукс изданието оправдава увеличаващите се очаквания за бързия успех на CJ.

Той пристигна с видео към новия сингъл, “Lil Freak” featuring Dream Doll. Мини албумът и визуализацията доказват, че слушателите вече знаят: CJ е звезда, първо коронована от  своя град, а и сега, от света. 

Двата ремикса на мини албума показват цветното ДНК на “Whoopty”. Имаме “NYC” версия, с градските легенди Rowdy Rebel и French Montana, които завъртат емблематичния Bollywood семпъл. И “Latin Mix“, почитане на пуерториканските корени на CJ’, където към него се присъединяват Anuel AA и Ozuna. В делукс верията присъства “Lil Freak”, песен, която със сигурност ще разпали всяко парти, веднъж щом светът излезе от локдаун. CJ рапира в ударни рими относно нуждата от малко капризи преди Dream Doll да се включи, изповядваща собствените си желанип за мъж, който да я удовлетвори. Видеото е изключително, CJ го изживява, заовиколен от жени. Той успя и иска и ние да го знаем.

Това е повече от заслужено чувство. Loyalty Over Royalty Deluxe следва невероятна година за CJ- тракът “Whoopty” не можеше да се пропусне през 2020, събирайки стотици милиони слушания, корица на престижния плейлист на Spotify, RapCaviar, и позиции в #10 в Billboard’s Hot 100. Колегите на CJ харесаха “Whoopty” толкова, колкото и феновете. Той получи похвали от редица големи имена, включително Cardi B и Wiz Khalifa, и отрзаяване в публикации, като тези в Complex и New York Times, които наредиха трака сред най-добрите песни за годината. С делукс изданието на Loyalty Over Royalty CJ безсъмнение ще продължи горещата си проедица и ще привлече дори още повече внимание към цветната сцена на града. 

ЗА CJ:

CJ е бъдещето на рапа. През лятото на 2020 заразителният и проспериращ хит “Whoopty” от малко известен трак от Staten Island стигна до националните прожектори за седмици и с основание. Изкован в праволинейния и ударен рап стил на CJ, тракът е неоспоримо добър и щуро заразителен, толкова заплашителен, колкото и стилен, смел, но и пълен с обещания – всички качества, съдържащи се и в самия рапър, който оттогава е събрал много международни последователи и стана #1 Emerging Artist на Billboard. Фактът, че CJ, който е 100 процента пуерториканец и е отгледан от самотна майка, идва от квартал, който не е правил голям рап след Wu, прави възхода му дори по-сериозно доказателство за уменията и харизмата му. CJ пише първите си рими на 7 и започва да записва като тийнейджър, търсейки бийтове онлайн, кръстосвайки града да търси различни студия и правейки рап за тревожностите, които го преследват тогава като амбициозен млад човек (чуйте “On Me”). През 2018 ремиксът му на трака на Gunna “Toast Up” му донесе повече слушатели, но CJ откри себе си по време на карантината през 2020. Със затворени студия и полудяване зад затворени прозорци, той пусна химикала по хартията, пишейки песен след песен. След цялото това усъвършенстване и помощ от ветерана и мениджър в индустрията, James Cruz, “Whoopty” избухна следващия път, в който CJ излезе напред с микрофон в ръка. Песента е еднакво вълнуваща, забавна и ърбан, подправена с испански език. “Whoopty” събра над 182 милиона гледания в YouTube и над 2 милиона създадени видеа в TikTok, където също вдъхнови две денс предизвикателства. Забързаността на CJ му донесе договор с Warner Records и сега с набор от песни на масата, той планира да покаже точно колко многообразен може да бъде, докато гордо върви с подкрепата на Staten зад гърба си.

 

 

CONNECT WITH CJ:

Instagram | Twitter | Facebook | YouTube

 

For more information, please contact:

Kendall Cousin | Warner Records

[email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ключови думи:
CJ