На живо

7

Нейтън Доу пусна нов трак

За парчето Way Too Long англичанинът си сътрудничи с Ан-Мари & MoStack

Публикувано на 13 Април 2021
Нейтън Доу пусна нов трак
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Изгряващата звезда, Нейтън Доу, анонсира излизането на новия сингъл "Way Too Long" с Ан-Мари & MoStack – блестящо и заразително продължение на най-новия му сингъл в Топ 20 на Обединеното кралство, "No Time For Tears" с Little Mix.

Излизането на "Way Too Long" следва новините, че денс химна на Нейтън от 2020, "Lighter" ft. KSI, е номиниран за британски сингъл на предстоящите награди BRIT през май. Като първата някога номинация на Доу за награда BRIT, тракът циментира статуса му на един от най-големите и вълнуващи пробивни британски артисти за последните 18 месеца.

Новият сингъл "Way Too Long" e ярка, „бълбукаща“, безспорно закачлива денс музика в най-добрата си форма и се основава на формула, която Нейтън сам създава след като за първи път привлече вниманието към себе си с "Flowers" ft. Jaykae в края на 2019. Колаборацията е с Ан-Мари – както и при катерещата се високо в класациите "Don’t Play’"с KSI и Digital Farm Animals, която прекара последните 11 седмици в UK Top 10 – и за първи път с MoStack, който се включи в UK Top 10 хитовете "Fashion Week’" и "Dinner Guest" успоредно с AJ Tracey & Steel Banglez.

“Много се вълнувам всички да чуят "Way Too Long”. Голям фен съм на Ан-Мари и MoStack и да имам трак и с двамата е невероятно. Записът има истинска лятна вибрация и чувствам, че притежава необходимото, от което хората се нуждаят в момента“, казва Нейтън.

Официалното видео показва как Нейтън, Ан-Мари и MoStack обикалят наоколо с червен кабриолет и купонясват в провинциално имение – забавна и безгрижна ода за обединението с приятели и за живота на максимум.

Ключови думи: