На живо

7

Master Зона: Анна Стойкова изкушава с веган чийзкейк - солен карамел

Бургазлийката, която живее в Сливен, е единствената участничка, която консумира изцяло и единствено с растителна храна

Публикувано на 06 Април 2021
Master Зона: Анна Стойкова изкушава с веган чийзкейк - солен карамел

Анна Стойкова от MasterChef 7 гостува на водещата Нейа в рубриката MasterЗона по радио N-JOY.

Тя е на 30 години, от Бургас, но живее в Сливен. От две години е веган и консумира изцяло и единствено с растителна храна, което я отличава от останалите участници. 

Смята, че за да се справи с конкуренцията си, трябва да разчита на умението си да прави няколко неща едновременно. Също така вярва, че търпението ще й помогне, защото ще й позволи да прояви разбиране, че в една отборна битка на другите ще им е трудно да работят с веган. 

Анна разкри, че обича да пече, да прави сурови сладкиши и като цяло обожава десертите, но харесва и експериментите със солени храни. Пътешествията й в Азия са й разкрили красотата на тамошната кухня и самата тя вече смята, че е много добра в приготвянето на суши и пад тай.  

За слушателите на радио N-JOY Анна Стойкова разкри рецептата, с която успя да си осигури място в MasterChef 7. За своя веган чийзкейк "Солен карамел" тя казва: Пригответе се за експлозия от вкусове, които буквално ще ви "изстрелят в космоса" с този чийзкейк. Най-хубавото е, че е здравословен и веган и можете да му се насладите без абсолютно никакво чувство за вина!"

Вижте тук всички продукти и стъпки в приготвянето на този чийзкейк и последвайте Анна в нейните онлайн канали за още рецепти. Чуйте цялото интервю тук

Повече от Анна Стойкова тук: 

Website: https://veganna.bg/
Instagram: https://www.instagram.com/annas_wholesomeboholife/
TikTok: https://www.tiktok.com/@annas_wholesomeboholife
YouTube: https://www.youtube.com/VEGANNА
Facebook: https://www.facebook.com/vegannabg

Ключови думи: