На живо

7

Давид Гета обедини усиля с MORTEN

Французинът и датчанинът представиха Future Rave ремикс на парчето Let's Love на Гета и Сиа

Публикувано на 27 Октомври 2020
Давид Гета обедини усиля с MORTEN
Снимка: Орфей Мюзик

Давид Гета & MORTEN се събират за дръзкия Future Rave ремикс на "Let’s Love". 

Французинът и Сиа пуснаха съвместната си песен в оригинал в средата на септември, а сега Гета и датският му колега Мортен Бреум прилагат филтъра на Future Rave към този красив и силен трак и го повеждат към един по-тъмен път.  

Иновативният проект Future Rave на Давид Гета и MORTEN получи хвалебствия и аплодисменти на длъж и шир, комбинирайки любовта им към ъндърграунд звученето в перфектна хармония.

С над 135 милиона стрийма на парчетата само за година след издаването, към проекта се добавя още една стрела от лъка на Гета. От ремикса в чест на Авичи, "Heaven", до последното издание New Rave EP, всичко е убийствено, без излишни неща, огромна потенциална сила в звученето на денс музиката тази година.   

Обширно звучене поздравява от началото, когато части от вокалите на Сиа се забавят над туптящ бийт и призрачна мелодия. Първият преломен момент се заиграва с темпото, намалявайки го, за да осигури допълнително напрежение преди слушателите да бъдат уловени в капана на бийта. Момент на истинска тишина придава по-голяма драма преди пулсираща и монотонна бас линия да проправи пътя си през трака. Тъмното техно усещане е само загатване за това какво предстои, улавяйки ни в божествените и възвисени вокали на Сиа в припева. Ефектът на забавеното време отново е използван, а широки бас тонове напрегнато се усещат на заден фон. Изпъкващият електронен риф, който пресича микса неочаквано, е черешката на тортата, завършвайки антиутопичното чувство от този внушителен хит. Откъси от еуфоричната мелодия се надпреварват да заинтригуват слушателя още повече. 

Ключови думи: