На живо

7

Спечели с фестивала на рибата - вкусно и полезно!

Влез в сайта www.njoy.bg и играй за страхотна награда - водоустойчив фотоапарат!

Публикувано на 27 Октомври 2020
Спечели с фестивала на рибата - вкусно и полезно!

Не пропускай тази есен „Фестивала на рибата – вкусно и полезно!“ 

Слушай радио N-JOY и участвай за награди в играта на Министерството на земеделието, храните и горите! 

Виж във Facebook страницата NationalFishFest къде близо до теб можеш да посетиш „Фестивала на рибата – вкусно и полезно“. На него те очакват апетитни предложения, специални гостувания и музикални изненади! 

Включи се в играта по радио N-JOY, като отговориш на въпроса на „Фестивала на рибата – вкусно и полезно!“ чрез регистрационната форма в страницата на играта

Може точно ти да спечелиш страхотна награда - водоустойчив фотоапарат!


Проектът „Фестивал на рибата - вкусно и полезно“ е промоционална кампания, която се организира от Министерство на земеделието, храните и горите. Целта й е да се повиши осведомеността на обществеността за продуктите от риболов и аквакултури. Проектът е фокусиран върху потребителите и производители, преработватели и доставчици на риба и аквакултури. 

Чрез него се цели да бъде скъсена веригата производител-потребител, като производителите ще могат да предлагат своята продукция директно. Проектът се стреми да постигне и положителна промяна в потребителското поведение и навици, като се увеличи консумацията на риба и рибни продукти от населението у нас, както и да се променят политиките за доставки на търговците. 

В рамките на кампанията, която се провежда на територията на цялата страна, се включва реализирането на 15 мероприятия в 14 областни градове. Те се състоят под формата на Национален рибен фестивал и Търговски рибен фестивал.  

Търговски рибен фестивал, с работни срещи по места, започна от Сливен и ще премине още през Монтана (31 октомври), Габрово (7 ноември), Велико Търново (14 ноември), Хасково (21 ноември), Ямбол (28 ноември) и София (5 и 6 декември). Той ще включва целодневна съпътстваща програма – водещ, DJ и готвач/инфлуенсъри. В рамките на събитията ще се проведат и семинари между представители на МЗХГ, бранша и заинтересовани лица. 

Проектът се реализира по Програмата за морско дело и рибарство (2014-2020 г.) и се финансира със средства от Европейския съюз чрез Европейския фонд за морско дело и рибарство.

Ключови думи: