На живо

7

Saweetie пусна нов сингъл

Парчето Back To The Streets е в сътрудничество с Jhené Aiko

Публикувано на 26 Октомври 2020
Saweetie пусна нов сингъл
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music за България

Продължавайки определено горещата поредица, мултиплатинената рапърка, актриса, предприемач, Saweetie е един от топ артистите на TikTok с 12.5 милиона оригинални клипа, 482 милиона YouTube гледания и над 2 милиарда стрийма към момента.

Saweetie направи дебюта и на дръзкия нов сингъл, “Back To The Streets” с номинираната за GRAMMY® певица-автор на песни Jhené Aiko. Със съвместно продуциране от Timbaland, красивите пиано акорди и игривата бас линия дават тон за лирическото излитане на Saweetie и Jhené. Идеята на сингъла е да вдъхнови жените и да обедини две от най-лошите момичета в музиката. 

Следвайки успеха на #1 хитовия сингъл “Tap In” и наскоро издадения ремикс на “Tap In” с печелилите награди хитмейкъри Post Malone, DaBaby и появилия се на 2020 XXL Freshman Jack Harlow, Saweetie продължава да си колаборира със супер звезди като Aiko, които не само отговарят на енергията й, но допълват и динамиката й. Като домакин на 2020 Revolt Summit този уикенд и номинирана на наградите People's Choice Awards за “The New Artist of 2020”, на Saweetie се обръща повече внимание от всякога. Гласувайте за Saweetie ТУК и вижте кой печели в неделя, на 15 ноември по E! 

Звездата от корицата на Red Bulletin се подготвя за излизането на дебютния албум Pretty B*tch Music, с продуценти Danja, Lil John, Murda Beatz и др. Pretty B*tch Music е поименното движение на Saweetie, което окуражава всички жени да определят собствената си красота. Вдъхновяващото значение Pretty B*tch Music е B*tch = Шеф. Независима. Корава. Властваща. Енергична и вълнуваща. Saweetie продължава да разширява модната си империя със скорошното обединяване с PrettyLittleThing за втора "At Home With" колекция; всички приходи се даряват на Black Lives Matter. Също така тя използва гласа и платформата си да повдигне осъзнаването към важните каузи като движнието #EndSARS в Нигерия. В допълнение, епизод 2 от забавните YouTube видео серии на Saweetie, “Icy University”, е плануван да излезе на 29 октомври.

Ключови думи: