На живо

7

Новият албум на Майли Сайръс излиза през ноември

Седмата студийна колекция на американската суперзвезда ще бъде издадена под заглавието Plastic Hearts

Публикувано на 23 Октомври 2020
Новият албум на Майли Сайръс излиза през ноември
Снимка: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

Майли Сайръс ще издаде новия си албум следващия месец.

Седмата студийна колекция на американската суперзвезда излиза на 27 ноември под заглавието Plastic Hearts. 

Тавата ще съдържа 12 нови парчета, а при предварителна поръчка на албума в дигиталните платформи тук, отключвате 3 безплатни трака – летния суперхит на Сайръс “Midnight Sky”, както и лайв кавърите й на “Heart of Glass” на Blondie и “Zombie” на The Cranberries.

Обложката на Plastic Hearts е дело на популярния рок енд рол фотограф Мик Рок, който през годините е снимал легенди, като Дейвид Боуи, Лу Рийд, Иги Поп, Джоан Джет и Деби Хари.

Снимката по-долу е лично съобщение от Майли с почерка й, в което разказва за създаването на албума и откъде черпи вдъхновението си. Прочетете цялото й съобщение тук

Преди 2 месеца Майли представи първия сингъл от предстоящия си албум – “Midnight Sky”, с който разкри различната креативна посока, по която поема. Песента за нула време се изстреля на върха на световните музикални класации, а у нас “Midnight Sky” продължава да е най-излъчваното парче в родния ефир от 7 последователни седмици насам. Режисьор на видеото към песента е самата Майли, която е по-себе си от всякога - непримирима, сияеща, секси, разноцветна, експериментална, силна. Клипът и парчето черпят заряда си от женската сила на музикални икони, сред които са и Стиви Никс, Джоан Джет и Деби Хари.

Предварителни поръчки в дигиталните платформи тук и на физически носител тук

Ключови думи: