На живо

7

Ty Dolla $ign пусна нова песен

Парчето By Yourself е в сътрудничество с Jhené Aiko и Mustard и е част от албума Featuring Ty Dolla $ign

Публикувано на 22 Октомври 2020
Ty Dolla $ign пусна нова песен
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Ty Dolla $ign представи новата си песен.

Парчето „By Yourself“ е в сътрудничество с Jhené Aiko и Mustard и е част от албума Featuring Ty Dolla $ign, който излиза на 23 октомври.

"Една от любимите ми части в правенето на този албум е работата отново с брат ми Mustard и правене на хит след хит, както е през последното десетилетие. Песента имаше нужда от честотата на силна жена, затова се обадих на сестра ми Jhené, която се присъедини и я разби, както само тя може. "By Yourself" е ода за всички невероятни жени, особено необвързаните и самотните майки, които живеят живота си сами. Особено сега повече от всякога. Дами, ако сами се справяте с отговорностите си, просто знайте, че ви виждаме и оценяваме".

"Благословен съм с дара на колаборацията. Не всеки артист може да си сътрудничи с друг и да имаш финалния продукт е нещо невероятно. Много хора казват, че, когато видиш песен "featuring Ty Dolla $ign", знаеш, че ще има огън. Колкото и поласкан да съм, когато чуя това, не мога да не се съглася. Подходът ми към музиката винаги е бил относно честотата, емоцията и енергията. Когато си сътруднича, независимо дали е за мой проект или в нечий друг, идеята винаги е хармония с честотата. Когато правя проект с други артисти в песните ми, не избирам кой е най-горещият артист или какво ще събере най-много слушания. Избирам артист, чиято честота ще проработи най-добре в песента. Избирам допълнителни артисти със същата прецизност, с която бих използвал всеки инструмент. Всеки има своя любим страна от 'Ty Dolla $ign', която предпочита: колабориращия във всички жанрове, недооценения крал на R&B, хитмейкъра на похотлив клубен хит, мулти инструменталиста и продуцент. Понякога дори искам да използвам различните си честоти в собствените си песни. Реших да кръстя третия си студиен албум Featuring Ty Dolla $ign, защото има наистина нещо за всеки в него. Той съдържа някои от най-талантливите приятели в най-добрата музика, която съм правил в кариерата си".

Миналата седмица Ty отнесе сцената на наградите 2020 Billboard Music Awards с R&B иконата Brandy в изпълнение на колаборацията им "No Tomorrow" от последния й албум B7. Преди това Ty бе анонсиран като изпълнител на 2020 BET Hip Hop Awards, номиниран и за Best Collaboration за "Hot Girl Summer" (с Megan Thee Stallion & Nicki Minaj). 2020 BET Hip Hop Awards ще се излъчат във вторник, на 27 октомври от 9pm ET (сряда, 28 октомври от 4:00 ч.) по BET Networks. По-рано този месец утвърденият изпълнител/автор на песни/продуцент разкри как една от най-личните му песни, "LA (feat. Kendrick Lamar, Brandy & James Fauntleroy)", се ражда в Netflix's Song Exploder. Други артисти, включени в сериите, са Alicia Keys, Lin-Manuel Mirandaи R.E.M.

Ключови думи: