На живо

7

Сони Фодера и Ела Еър с обща песен

В новата колаборация роденият в Австралия DJ и продуцент и британската вокалистка създават неустоима и приятна денс музика

Публикувано на 16 Октомври 2020
Сони Фодера и Ела Еър с обща песен
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music за България

Сони Фодера и Ела Еър обединиха усилия за общо парче.

В новата колаборация роденият в Австралия DJ и продуцент и британската вокалистка създават неустоима и приятна денс музика.

Подготвен за британския ефир и несъмнено търсещ пътя си в ключовите плейлисти, тракът "Wired" показва динамичния подход на Фодера в денс музиката по най-добрия начин.

Тракът демонстрира британски хаус вайб, включване на пиано, красиво комбиниран с неподражамия вокал на Ела.

„Енергията на парчето е безпогрешна, това е Сони Фодера във върхова форма и не е изненада, че Mixmag го посочиха за “един от най-добрите продуценти в хаус музиката”. Напълно разпродал London Printworks за 24 часа, както и The Shrine в Лос Анджелис и с повече от дузина топ 10 издания чрез Beatport, Сони Фодера с няколко студийни албума е изпълнявал в най-известните клубове и фестивали, включително Coachella. Sonny е правил ремикси и работил с впечатляващ набор водещи артисти, като Калвин Харис, Disciples, MK и много други. 

Един от най-чувствените вокалисти в поп музиката, приносът на носителката на награди Brit и MOBO, Ела Еър, е изобилен. Включвайки се в оглавяващия класации хит на Rudimental, "Waiting All Night", и работейки с DJ Fresh, Sigala, Yxng Bane и др., оригиналните проекти на Ела и албум постоянно затвърждават статуса й на един от забележителните таланти в поп музиката. Незабавно разпознаваем вокалист във всеки трак, който издава, приповдигнатият и уникален глас на Еър перфектно се допълва със също толкова иновативната работа на Сони Фодера.

Колаборация, която безсъмнено ще привлече подкрепа от феновете, музикантите и пионерите в индустрията, "Wired" има всички качества на поредния хит и за двамата артисти.

Ключови думи: