На живо

7

INNA записа песен с френски диджей

Румънската суперзвезда и Michael Calfan представиха парчето Call Me Now

Публикувано на 14 Октомври 2020
INNA записа песен с френски диджей

INNA записа песен с френски диджей.

Румънската изпълнителка (3.2 милиона месечни слушатели) и френският DJ и продуцент Michael Calfan (2.3 милиона месечни слушатели) представиха парчето "Call Me Now".   

В свят, наситен с известни личности в социалните мрежи и суперзвезди с прекалено високо самочувствие, Michael Calfan е артист, който носи свежа перспектива в климата на електронната музика.

Целта му е да се забавлява, да не приема живота прекалено насериозно, докато в същото време създава музика с чувство, дълбочина и емоция:

"Намирам вдъхновение във всяко изкуство, всичко с емоция. Може би съм идеалист, но искам да дам на хората чувства, да създавам спомени и носталгия. Понякога идеята на музиката е просто да излезеш и да си прекараш добре, но, ако може да предизвика истински емоции в същото време, тогава е нещо специално", споделя Calfan. 

Хитове като "Treasured Soul", "Nobody Does It Better" и "Thorns2" помогнаха за създаването на много от тези носталгични моменти за хората. Те получиха позиции в класации, милиони и милиони слушания и помогнаха на Michael да се превърне в един от най-търсените DJ-и.  

Най-вълнуващият нов глас в света на денс музиката, румънската певица INNA, завладя глобалните класации с хитове като "Hot", "Sun Is Up" или "Déjà Vu", колаборирайки си с Pitbull, Flo-Rida, Daddy Yankee и J Balvin и стигна до върха в дузина държави - от родната Румъния до Япония, Мексико, Турция, Аржентина, Испания, Финландия, Полша и Щатите. Тя спечели няколко награди MTV Europe, румънски музикални награди и награди RRA, а през 2012 се превърна в първия и единствен европейски женски артист, достигнал 1 милиард YouTube гледания.

Ключови думи: