На живо

7

Kiiara издаде дебютен албум

Първата студийна колекция на 25-годишната американка е озаглавена lil kiiwi

Публикувано на 13 Октомври 2020
Kiiara издаде дебютен албум
Снимка: Atlantic Records

Kiiara издаде своя дебютен албум. 

След като избухна на сцената преди пет години, звукозаписният артист на Atlantic Records вече е готова с колекцията lil kiiwi.

“С този албум искам да отведа феновете в света на "lil kiiwi”, каквато бях в началото на кариерата си. Кралицата на безразличието и лошите решения. През това време в живота ми не мислех преди да кажа или направя нещо. Бях непредсказуема и безразсъдна. Отне ми няколко години да осъзная и разбера тази моя страна, която завинаги ще остане част от мен. Сега съм готова да споделя дебютния си албум с феновете си и да ги пусна в този свят… света на lil kiiwi”, споделя Kiira. 

Невероятният проект е подчертан от колаборацията на принцесата на чоп попа със супер рап звездата blackbear, “So Sick”, както и шест чисто нови парчета, наскоро издадените сингли “I Still Do,” “Never Let You” и “Numb (feat. DeathbyRomy and PVRIS)“ и предишните хитове “Gold,” Whippin (Feat. Felix Snow)” и “Feels”. 

“’So Sick’ е игрива песен за връзката ми с blackbear през 2016”, казва Kiiara относно сингъла. “Излизахме за кратко и песента е поглед към това време. Останахме приятели, въпреки че бях блокирана за 2 години lolll. Bear е невероятно талантлив и наистина съживи тази песен“.  

С lil kiiwi Kiiara показва ново ниво на самообладание в музиката си, напълно приемайки инстинктите си във всяка стъпка от процеса и улавя странните сложности на любовта. Пример за това е тракът “So Sick (feat. blackbear)”, дръзка, но и лека приказка за токсичен романс. “Не бяхме говорили от много време, но той се свърза с мен и каза, че с удоволствие ще се включи. Оказа се игрива, драматична песен”. 

По-рано това лято Kiiara пусна официалното видео към “I Still Do”, което представи света на Lil Kiiwi, символизиращо Kiiara в ранните моменти на кариерата й. Във видеото ретроспекции на Lil Kiiwi се преплитат със сегашния живот на Kiiara. “Не е алтер его“, казва Kiiara за Lil Kiiwi, “това е моя страна, която винаги ще бъде там, въпреки че сега се справям по-добре в управлението на емоциите си. Научих много по трудния начин и сега искам да заведа хората в моя свят, за да могат да го разберат малко по-добре. И ако има хора, които се припознават в нещата, през които съм минала, надявам се тези песни да ги накарат да се чувстват по-малко сами. Надявам се да им помогнат по същия начин“. 

Дългият проект пристига в разгара на скорошните впечатляващи сингли “I Still Do,” “Numb (feat. DeathbyRomy and PVRIS)” и “Never Let You”. “I Still Do” срещна широко одобрение при излизането си, а Refinery 29 окуражиха читателите си да “изтанцуват чувствата си на ‘I Still Do’ от Kiiara“. MTV казаха, че тракът е “заразителен летен хит, богат на закачливи вокали“. “Never Let You” последва, събирайки похвали от Idolator и UPROXX, които включиха песента в техния Best New Pop Music обзор и заявиха, че “Kiiara се позиционира като силен автор на песни”. 

Ключови думи: