На живо

7

Биби Рекса и Доджа Кет превземат ефира

Горещите изпълнителки представиха парчето Baby, I’m Jealous и видеоклипа към него

Публикувано на 10 Октомври 2020
Биби Рекса и Доджа Кет превземат ефира
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Биби Рекса и Доджа Кет обединиха усилия.

Горещите изпълнителки представиха парчето “Baby, I’m Jealous” и видеоклипа към него. 

Рекса пее за негативността, която модерната ера често пъти буди у хората – завист, ярост, съмнение в себе си, но сингълът не е тъмен и натъжаващ.

“Baby, I’m Jealous" е песен, която написах, за да приема несигурностите си. Тя е за начина, по който социалните мрежи увеличиха завистта ми, която афектира върху това как се чувствам със себе си. Постоянно сме заливани от подробности около живота на другите и понякога се усещам, че сравнявам стойността и красотата си с тези на другите. Това е част от човешкия процес в изживяването на ревността – всъщност това е химн за приемането на тези чувства като форма на овластяване“, обяснява Биби.

“Baby, I’m Jealous” е първото издание на Рекса за 2020, но пристига във вихъра на новините, че #1 хитът й “Meant to Be” с Florida Georgia Line, е диамантено сертифициран (10 пъти платинен). През 2018 Биби Рекса издаде дебютния си албум Expectations, съдържащ този хит, както и други платинени сингли, като “I’m a Mess”. Биби имаше заета 2019 година, издавайки редица вълнуващи песни, включително горещия “Last Hurrah“, “Not 20 Anymore” и еуфоричното й участие в “Call You Minе“ на Chainsmokers. “Baby, I’m Jealous” с Доджа Кет е само първи поглед към вълнуващата нова музика, която Рекса подготвя. Песента идва с новината за подписването на Биби Рекса с мениджмънта на SAL&CO. Предстои тя да издаде и нов албум в началото на 2021. 

Ключови думи: