На живо

7

Били Айлиш подготвя виртуален концерт

Събитието Where Do We Go? The Livestream ще е достъпно за гледане в цял свят

Публикувано на 08 Октомври 2020
Били Айлиш подготвя виртуален концерт
Снимка: Animato Music / Matty Vogel

Били Айлиш ще зарадва почитателите си с виртуален концерт.

Събитието Where Do We Go? The Livestream ще е достъпно за гледане в цял свят.   

Петкратната носителка на Грами и световна суперзвезда обяви детайли за първия в музикалната си кариера глобален виртуален концерт.

Събитието Where Do We Go? The Livestream ще се случи в официалния уебсайт на Били, а партньор на ивента е интерактивната стрийминг платформа Maestro. Единственият по рода си концерт с интерактивна продукция от lili Studios, ще бъде излъчен на живо от родния град на изпълнителката, Лос Анджелис, като за територията на България датата е 25 октомври (неделя), в 1 часа след полунощ. След края на лайв концерта, всички притежатели на билети, ще могат да го гледат и в следващите 24 часа. 

От днес до 12 октомври (понеделник), в 7 часа, всеки, закупил билет за събитието ще получи ексклузивен достъп до мърчъндайз продуктите на Били Айлиш на специална цена. В този период предстои да бъде пуснат и бонус мърч, който ще бъде разкрит пред и достъпен само за притежателите на билет, като приходите ще бъдат дарени в полза на Crew Nation, благотворителен фонд в подкрепа на всички екипи, засегнати от неблагоприятната ситуация със събитията и концертите през 2020. За да се включиш, да купиш мърч и да дариш, натисни тук.  

Събитието Where Do We Go? The Livestream ще бъде излъчено в България 25 октомври (неделя), в 1 часа след полунощ тук. Купи билет ТУК.

About Crew Nation 

Live музиката вдъхновява милиони хора по цял свят, но концертите, които нетърпеливо очакваме, не биха били възможни без многобройните екипи, които работят бекстейдж. Crew Nation е благотворителен фонд, създаден в помощ на всички, въвлечени в отменената концертната дейност през 2020. Crew Nation съществува с подкрепата на Music Forward Foundation, която ръководи и администрира фонда.  Към днешна дата фондът е събрал над 15 млн. долара в помощ на 15,000 концертни екипи в над 36 страни. След като музикалните събития и фестивали са на пауза от месеци, все още много ангажирани в тази дейност хора се нуждаят от помощ. Надеждите са, с усилията на фонда, събраните средства да бъдат умножени по две, за да продължи подпомагането на тези, които са гръбнакът на концертната и събитийна дейност.  

Ключови думи: