На живо

7

Давид Гета и Сиа пуснаха видеото на новата си песен

Френският диджей и австралийската изпълнителка представиха клипа на парчето Let's Love

Публикувано на 05 Октомври 2020
Давид Гета и Сиа пуснаха видеото на новата си песен
Снимка: David Guetta YouTube

Давид Гета и Сиа представиха официалния видеоклип на последната си колаборация.

Парчето "Let's Love" премина границата от 20 милиона стрийма само за две седмици, заемайки номер 16 в класацията Shazam Global chart, трендинг на #15 в European radio, и генерирайки повече от 550 милиона гледания в Tik Tok.

Това е най-новото попълнение към каталога на Guetta & Sia от над 2 милиарда слушания на хитове, които още включват "Titanium", "She Wolf (Falling To Pieces)", "Bang My Head" и "Flames". 

Визуализацията е заснета от Хана Люкс Дейвис, която направи и предишни клипове за Гета, включително "Hey Mama", "Don't Leave Me Alone" и "Say My Name". Видеото е визуално зашеметяваща и вълнуваща приказка за модерен романс без предразсъдъци. Разказвайки историята на двама души, които се срещат във виртуалния гейминг свят, за да празнуват любовта си един към друг, клипът показва двойката на парти в гейминг приключение от 80-те, в неонови светлини, пълни клубове и бъдещи ретро градски пейзажи. Добавя се и щипка сладост, гледайки героите как се справят с трудностите в истинския живот и пречките по пътя на любовта им.

Ключови думи: