На живо

7

Михаела Маринова готви концерт в София

Талантливата изпълнителка ще излезе на сцената на 9 октомври в София, заедно с някои от най-добрите български музиканти, за да представи своята Стъпка напред

Публикувано на 02 Октомври 2020
Михаела Маринова готви концерт в София
Снимка: Вирджиния Рекърдс / Ангел Захаринов

Само седмица остава до концерта на Михаела Маринова в София.

Талантливата изпълнителка ще излезе на сцената на Sofia Live Club на 9 октомври, заедно с някои от най-добрите български музиканти, за да представи своята "Стъпка напред".

До нея ще застанат Любо Киров и Pavell & Venci Venc’, с които изпълнителката има съвместни песни.

Минавайки през трак листа на албума и концерта, ще откриете големи хитове като „Не ти ли стига“, „Листата падат“, „Стъпка напред“, „Един срещу друг“, „Страх от самота“, „Мога“, „Очи в очи“, но и страхотни нови песни, една от които – „Другата стая“, излиза с видео само седмица преди концерта.

„Другата стая“ е много „Михаелско“ парче, както почитателите на певицата обичат да казват. В него за пореден път невъобразимият глас на Михаела уверено си играе със силна мелодия, запомнящ се припев и интересен текст, въртящ се около метафората за другата стая, която може да е и усещането за близостта на любимия човек, и онова място, където са мечтите ни - уж близо, а всъщност винаги не при нас, а в другата стая.

Автори на музиката и текста към песента са самата Михаела, Павел Николов от хип хоп дуото Pavell & Venci Venc’ и Веселин Николов – VessoU. Видеото пък е режисирано от Димитрис Георгиев.

Официалната премиера на „Другата стая” беше днес (02.10), в 10.00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс” и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др. Поръчай албума „Стъпка напред“ от MusicMall.bg

Ключови думи: