На живо

7

Гари Барлоу стана част от трио

В песента, озаглавена Elita, Барлоу си партнира с Майкъл Бубле и Себастиан Ятра

Публикувано на 01 Октомври 2020
Гари Барлоу стана част от трио
Снимка: Animato Music / Universal Music Group

Гари Барлоу обедини усилия с Майкъл Бубле и Себастиан Ятра за пилотния сингъл от предстоящия си албум. 

Трима от най-привлекателните мъже на световната музикална сцена, посвещават парчето "Elita" на силата на жените.  

С танцувално и енергично поп-латино звучене, "Elita" събира за първи път трите големи имена от света на съвременната музика и отличителните им вокали с лекота зазвучават в унисон. Първите идеи за проекта се раждат през ноември 2019 г.

“Първоначално бяхме само двамата с Майкъл, но после той каза, че познава невероятен талант, който ще пасне перфектно на парчето. Говорихме цял час по телефона и когато Себастиан ни изпрати неговата партия, бяхме удивени. Той има страхотна харизма, звучеше толкова автентично”, разкрива Гари.   

“Никога не съм си представял поп песен с нас тримата заедно. Смятам, че се получи готин проект, който обединява различните ни култури и музикални стилове. Песента е вълнуваща, секси, вдъхновяваща”, казва Майкъл.  

“Още не мога да осъзная, че имам песен с Гари Барлоу и Майкъл Бубле. Направихме всичко от разстояние, а се чувствам така, сякаш се познаваме от три живота. Тези момчета са чиста форма сърце и талант. Радвам се, че мога да се уча от тях, да черпя от техния пример и приятелство. Надяваме се, че и вие ще се влюбите в "Elita!", коментира Себастиан.

Предстоящият солов албум на Гари Барлоу Music Played By Humans ще излезе на 27 ноември. Това е първият самостоятелен проект на изпълнителя от 2013 г. и двойноплатиненото му постижение със Since I Saw You Last.  

Ключови думи: