На живо

7

Сиа пусна втора песен от саунтрака на Music

Парчето Courage to Change е от музиката към филма с участието на Кейт Хъдзън, Лесли Одом-младши, Мади Зиглер и др.

Публикувано на 30 Септември 2020
Сиа пусна втора песен от саунтрака на Music
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music за България

Сиа сподели още една нова песен.

Вдъхновяващата "Courage to Change" е от саундтрака на предстоящия режисьорски дебют на певицата "Music", в който ще участват Кейт Хъдзън, Лесли Одом-младши, Мади Зиглер и др.

“Единственото нещо, което остава постоянно, е промяната. Сега, повече от всякога, трябва да сме сплотени, за да се борим за човечеството, социалната справедливос и много повече. Време е за истинска промяна.

Тракът размишлява върху наследството, което оставяме зад себе си и желанието да живеем живот с цел и смисъл, насред пороя от лоши новини, питайки се:

„Имам ли куража да се променя днес?“

„Сега пoвече от всякога имаме нужда да се борим за по-добро утре. Бъдете смели, имайте кураж и работете за позитивната промяна, която искате да видите в света“, написа изпълнителката в Twitter акаунта си.

"Courage to Change" e химнът за кураж, от който толкова се нуждаем и е втората песен, издадена от саундтрака, следваща "Together", която излезе през май, съвместно писана с Джак Антонофф. 

Сиа наскоро обедини сили с Давид Гета за сингъла "Let’s Love", който започва с красивите й вокали, преди неустоимото усещане да ни завладее. Сингълът следва многото #1 глобални хитове на дуото, включително “Titanium”, който наброява над 1 милиард стрийма, “Flames", който бе най-излъчваната песен в европейското радио през 2018 и “She Wolf (Falling To Pieces)”, който има над 500 милиона гледания в YouTube.

Ключови думи: