На живо

7

Ново предложение от Ofenbach

За парчето Head Shoulders Knees & Toes, дуото обединява усилия с Quarterhead и Норма Джийн Мартин

Публикувано на 28 Септември 2020
Ново предложение от Ofenbach
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music за България

Ofenbach добавят ярък запис към постоянно разширяващия се каталог с "Head Shoulders Knees & Toes" чрез Spinnin Records.

Наброявайки повече от 1 милиард стрийма само за 3 години, невероятната история на електро-рок дуото Ofenbach продължава напред с нов зашеметяващ сингъл.

Международно утвърденото DJ и продуцентско дуо се обедини с германските DJ и продуценти Quarterhead и американската певица Норма Джийн Мартин, която се включва като вокал.

Записът е „напоен“ с извисяващи се, секси вокали и показва нова страна от Ofenbach, които са така известни със смесването на рок и електро. Неподправените и огнено-емоционални вокали на Норма са началото на трака преди веселите мелодии да заемат мястото си. Те остават верни на звученето на Ofenbach, миксирани във вдъхновяващо кресчендо и вълнуващ ритъм, показвайки разнообразен потенциал. Това е безкомпромисен денс химн, но остава без съмнение и подходящ за ефира. 

Само на 24 г. Ofenbach са опитали от огромния успех, включително с пробивния им сингъл "Be Mine", който оглави световните класации с повече от 300 милиона стрийма и следващия сингъл, “Katchi”, който зае #1 в световните Shazam Dance класации за 14 последователни седмици. Сред 50-те най-влиятелни френски артисти в света на Vanity Fair, 10 пъти златно сертифицирани и 12 пъти платинени, те широкообхватно пътуваха по турнета из Европа, САЩ и Азия. От COVID-19 насам, Ofenbach са постоянно заети в писане и продуциране на нова музика в студиото. "Head Shoulders Knees & Toes" идва след ремикса на "Physical" за Дуа Липа, като предстои още много.

Ключови думи: