На живо

7

Шеф Андре Токев гостува в Master Зона

Днес топ кулинарят беше гост в шоуто от 10 до 2 с Нейа по радио N-JOY, за да представи новия сезон на Ловци на храна

Публикувано на 25 Септември 2020
Шеф Андре Токев гостува в Master Зона

Шеф Андре Токев гостува на рубриката Master Зона.

Днес топ кулинарят беше гост в шоуто от "10 до 2 с Нейа" по радио N-JOY, за да представи новия сезон на "Ловци на храна". 

Кулинарната експедиция ще стартира на 27 септември от 12:30 ч. по bTV и помощник на шеф Токев в апетитните странствания ще бъде актьорът Игор Дамянов, който е новото лице в предаването за сезона.

В първия епизод то ще отведе зрителите в село Тъжа, за да им разкрие тайните на Розовата долина. Там шеф Токев и Игор ще се запознаят с тънкостите на розобера и традициите в отглеждането на маслодайна роза и ще научат имената на всички сортове отглеждани у нас, а сладкодумната леля Дора от селото ще ги впечатли си традиционни ястия от региона, приготвени от рози.

Чуйте какво разказа шеф Андре Токев пред водещата на рубриката #MasterЗона по радио N-JOY в линка по-долу.

Петият сезон на кулинарното приключение ще предложи на феновете на предаването чудесна комбинация от впечатляващите кулинарни познания на chef Токев и любопитството на усмихнатия Игор. Новите епизоди на “Ловци на храна” обещават добро настроение за всички пред екрана в неделя по обед, с интересни срещи, неочаквани дестинации и чудни ястия.

Не само телевизионните зрители, а и потребителите на интернет платформите на bTV Media Group, ще могат да се насладят на огромните запаси от практични рецепти, интересни и полезни съвети в кухнята.

Ключови думи: