На живо

7

Fabrizio Parisi и The Editor представят нова песен

За вокалите на USELESS TIME двамата продуценти са поканили певицата VENETA

Публикувано на 24 Септември 2020
Fabrizio Parisi и The Editor представят нова песен

След като озвучиха българското лято с хита си "South Legend", звездното продуцентско дуо Fabrizio Parisi и The Editor водят есента с новата си песен "USELESS TIME".

Премиерата на парчето е днес (24 септември).

За вокалите този път са поканили певицата VENETA, която зрителите обикнаха от последния сезон на "Гласът на България".

Запомнящ се денс бийт и плътният й глас дават заявка да завладеят родните клубове.

"Това е и най поп парчето, което сме правили до момента", отбелязват продуцентите. Колаборацията с нея, не е ново начинание за Fabrizio Parisi и The Editor. Преди точно година те й се довериха за песента "I Can Survive", която се доказа като безспорен хит в родния радиоефир.

Любопитен момент от премиерата на "USELESS TIME" е видеото й. То е дело на петкратната републиканска шампионка по лека атлетика Радост Стоянова. Тя е режисьор, оператор, продуцент и главен герой в клипа, като демонстрира неочакван талант пред и зад камера. А финалните щрихи слага легендарният Господин Господинов-Гепи.

Радост, която освен спортист е още модел и фармацевт, и Fabrizio Parisi за пръв път работят заедно по видеото на първия хит на италианеца у нас - "SUNBEAMS". В него на магнетичната брюнетка е поверена главната роля и още тогава двамата си стискат ръцете за бъдещо сътрудничество. Това обещание се материализира днес във визията на "USELESS TIME".

Клипът преразказва един ден на Радост, но и още нещо... "USELESS TIME" отразява широката палитра от настроения, през които преминава една влюбена жена. Исках да отразя дълбочината на женската душевност по един деликатен и закачлив начин, изобразявайки я с рязката смяна на сезоните", разказва Стоянова и продължава: "Видеото завършва с един свят на свобода и лудост след раздялата, от които жената не бива да се плаши, а напротив. Трябва да намери позитивното, да стане по-самоуверена и със самочувствие, че може да покори света. Това е и посланието".

В клипа Радост е заложила и на малките детайли. От кафеварката например вместо кафе потича гореща вода. "Като спортист аз не пия кафе, а започвам деня си с гореща вода", намигва талантливата красавица.

Ключови думи: