На живо

7

Tiësto представя специално изпълнение на живо

То ще се състои на една от най-уникалните концертни локации в света

Публикувано на 24 Септември 2020
Tiësto представя специално изпълнение на живо
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music / Ramona Rosales

В четвъртък, на 24 септември, емблематичният визионер в денс музиката Tiësto, ще представи специално изпълнение на живо от Red Rocks Amphitheatre, една от най-уникалните концертни локации в света.

Виртуалното денс парти ще съдържа редица артисти със заглавен сет от Tiësto на живо от 8PM PST/11PM EST (с повторно излъчване в петък, 25 септември от 12PM PST/3PM EST, 22:00 бел.прев). Включете се тук. Изпълнението ще стигне връхната си точка със световната премиера на “The Business” с видео в YouTube канала на Tiësto. Виртуалното денс парти е с подкрепата на nugs.tv, Beatport, Atlantic Records и Spinnin Records. Това ще бъде едно от финалните шоута на сезон 2020 Red Rocks, представено от nugs.net и за разлика от други концерти на това историческо място, Tiësto ще освети Red Rocks Park, за да подчертае невероятните рок формации и ще покаже специални и невиждани преди кадри. 

Виртуалното денс парти ще стартира от 6:30PM EST с начални сетове от артисти в музикалния лейбъл на Tiësto, Musical Freedom. Вижте цялата информация и график ТУК. В допълнение на излъчването по профилите на Tiësto в Youtube и Facebook, ще има и стрийм в Beatport Twitch channel

Брад Сърлинг, основател и изпълнителен директор на nugs.net казва: “С години излъчваме безброй артисти, изпълняващи на живо от Red Rocks и точно както на феновете, така и на нас това ни липсваше. За това естествено сме развълнувани да работим с град Денвър, приятелите ни в Red Rocks, и разбира се, с Tiësto, за излъчването на изпълнение на живо, което ще помогне да запълним празнината в музиката по най-добрия начин, на живо от сцената".  

За Tiësto

Артист, който няма нужда от представяне, Tiësto е нидерландска платинено сертифицирана международна икона, печелила награди Grammy®. DJ-ят и продуцент е единственият артист някога, който държи титлите “Най-великият DJ на всички времена” от Mixmag, “#1 DJ” според Rolling Stone и “Кръстникът на EDM” от  Billboard. От ъндърграунд денс хитовете му до местожителство в Лас Вегас и многостранен успех, Tiësto създаде шаблон, който дефинира какво означава да си успешен в света на съвременната денс музика. В истинския си стил, Tiësto продължава да разширява жанровете, винаги развивайки уменията си. С над 36 милиона продадени албуми, 8 милиарда стрийма и публика, надхвърляща 30 милиона фенове по света, е лесно да се каже, че сингълът на Tiësto, “The Business” е предопределен да доминира в еърплей и класациите по света. 

За nugs.net

Основан през 1997 като фен сайт за теглене на музика на живо, nugs.net еволюира във водеща платформа за музика на живо за най-големите артисти на турнета в света. Bruce Springsteen, Metallica, Pearl Jam, Phish, Jack White, Red Hot Chili Peppers, My Morning Jacket и много други записи от хиляди концерти, които се намират в nugs.net. Платформата предлага стрийм на живо, теглене, CD-та, видео по поискване и единствената стрийминг услуга, отдадена на живата музика, предлагаща съдържание от концерти на живо на милиони фенове дневно. nugs.net е достъпен на iOS, Android, AppleTV, Sonos, BluOS и Desktop. Безплатен 30-дневен период е наличен за феновете, за да изследват и да се насладят на 15,000 изпълнения на живо от многобройни артисти. 

За Beatport:

Основан през 2004 като основен източник на музика за DJ-, Beatport днес е световен дом за електронна музика за DJ-и, продуценти и техните фенове. Магазинът Beatport Store предлага музика в премиум дигитални формати и осигурява уникални инструменти за откриване на музика, създадени за и от DJ-ите. Beatport позволява на всякакви DJ-и да достъпят каталога на магазина директно от любимите им хард-и софтуери за изпълнение, както и достъп без интернет връзка в патентован Offline Locker. Всяка седмица музикалната колекция на Beatport е освежавана със стотици ексклузивни парчета от топ артисти в електронната музика. Beatport има офиси в Лос Анджелис, Денвър и Берлин.

Ключови думи: