На живо

7

Tones And I пусна ремикс на свой хит

Австралийката представи версия на Ur So F**kInG cOoL, ремиксирана от blackbear

Публикувано на 21 Септември 2020
Tones And I пусна ремикс на свой хит
Снимка: Giulia Mcgauran

Tones And I сподели официалния ремикс от blackbear на сингъла си “Ur So F**kInG cOoL”.

Той съдържа добавен куплет от 29-годишния Матю Тайлър Мусто, както е истинското име на мултиплатинения изпълнител, автор на песни и продуцент blackbear, който също така направи и новия аранжимент на трака, придружен от анимирано лирик видео в в канала на Tones And I в YouTube.

Двамата се свързаха по-рано тази година след като Tones And I покани blackbear на напълно разпродаденото й шоу в Лос Анджелис във Fonda Theater. Хитмейкърът незабавно се влюбил в изпълнението на Tones And I и разговори за колаборация последваха много скоро.

Tones And I казва за ремикса: “Това е първият ми официален ремикс и съм толкова развълнувана да работя с артист като blackbear, който толкова много харесвам и уважавам!“.

blackbear заявява за проекта: “Най-накрая Tones And I ми позволи да направя нещо по песента – за първи път я чух на живо в Лос Анджелис и енергията беше толкова хаотична, че всички чухме песен за това колко сме фалшиви. Страшно ми хареса и я попитах след шоуто дали може да направя нещо“.

“Ur So F**kInG cOoL”, която задмина 80 милиона стрийма глобално, е най-новото издание от разбиващата рекорди изгряваща звезда. Сингъл версията на песента нахлу в класациите на Top 40 radio в страната и включва официално музикално видео, режисирано от Ник Козакис, Лиам Кели и Tones And I, в което тя представя няколко личности на парти, на което изпитва липса на интерес към самовглъбените присъстващи. “Ur So F**kInG cOoL” следва и парчетата “Can’t Be Happy All The Time” и “Bad Child” – последното, от които дебютира като акустично пиано изпълнение в вечерното шоу на Джими Фелън.

Ключови думи: