На живо

7

Сам Смит представя нов сингъл

Парчето Diamonds е част от предстоящ му нов албум Love Goes

Публикувано на 18 Септември 2020
Сам Смит представя нов сингъл
Снимка: Animato Music / Universal Music Group

Сам Смит представи новия си сингъл.

Днес (18.09) носителят на награди Грами, Брит, Златен глобус и Оскар зарадва феновете си с песента "Diamonds". 

Парчето ще бъде част от предстоящия нов студиен албум на Смит, който ще излезе на 30 октомври, под заглавието Love Goes.   

Малко след премиерата на сингъла "My Oasis’"с участието на неподражаемия Бърна Бой, песента "Diamonds" отново демонстрира изключителните вокали на Сам с текст, разказващ предизвикателна приказка за любов, изживяна без колебание. Музикалното видео е на режисьора Люк Монахан ("How Do You Sleep", "Too Good At Goodbyes", "Writing’s On The Wall"). 

За обложката на новия си албум Сам се доверява на световнопризнатия британски моден фотограф и създател на филми Аласдар Маклийн. 

За песните в "Love Goes" Смит избира да работи с екип от доказани професионалисти – Стив Мак (Ед Шийрън, Селин Дион), Shellback/MXM (Робин, Питк, Бритни Спиърс), Labrinth (Love Goes title track), Stargate, както и с добрия си приятел Гай Лорънс (Disclosure) и дългогодишния си партньор Джими Нейпс, за да завърши колекцията от песни, върху която работи през последните 2 години, преживяна лично и разказваща различни истории от живота на Сам. 

"Последните 2 години бяха най-експерименталните в живота ми в личен и професионален план. Всеки път, когато влизах в студиото, си обещавах, че ще се целя към звездите и няма да си поставям граници. Резултатът е толкова магичен, терапевтичен и забавен. Любовта ми към музиката е толкова необятна и всичките ми забранени удоволствия прерастнаха в удоволствия. Без вина, без срам, просто любов към пеенето, създаването, танцуването. Благодарен съм на всеки човек, който е прегърнал моята креативност и е приел посоката, в която вървя, на всеки, който ми позволи да съм този, който искам да бъда... слушайки песните ми с отворено сърце и възприемайки всяка от тях като цвете в градина. Постарах се да не се възприемам твърде сериозно, докато пишех тези песни. Надявам се, че те ще ви накарат да се усмихнете, защото аз се усмихнах и продължавам да го правя", казва Сам Смит. 

Освен синглите "My Oasis" и "Diamonds" новият албум включва и други издадени вече парчета, сред които колаборации с изключителни артисти - талантливата Нормани в мултиплатинения световен хит "Dancing With A Stranger", Калвин Харис в "Promises" и Деми Ловато в "I’m Ready".

Love Goes - съдържание: 

1.Young

2.Diamonds

3.Another One

4.My Oasis (feat. Burna Boy)

5.So Serious

6.Dance (‘Til You Love Someone Else)

7.For The Lover That I Lost

8.Breaking Hearts

9.Forgive Myself

10.Love Goes (feat. Labrinth)

11.Kids Again 

Бонус тракове  

1.Dancing With A Stranger (Sam Smith & Normani)

2.How Do You Sleep?

3.To Die For

4.I’m Ready (Sam Smith & Demi Lovato)

5.Fire On Fire

6.Promises (Calvin Harris & Sam Smith) 

Третият студиен албум на Сам Смит, Love Goes, ще излезе на 30 октомври през Universal Music Group/Анимато Мюзик. Днес стартират предварителни поръчки на албума на CD в онлайн магазин MusicMall.bg.

Ключови думи: