На живо

7

Предстои вторият дуел във Фермата

Йогата Илиян Стефанов ще защитава мястото си във Ферматавъв втората мъжка битка на Арената

Публикувано на 18 Септември 2020
Предстои вторият дуел във Фермата
Снимка: bTV

Един от най-калените участници във „Фермата“ 6 ще се бори да остане в шоуто, след като бе номиниран за първи дуелист от фермера на седмицата Милена.

Илиян Стефанов ще излезе на Арената в събота вечер срещу избран от него опонент, чието име ще съобщи в петък вечер.

С имунитет от дуел успяха да се сдобият двама от мъжете – Мирослав Трайчевски, който получи  контузия след падане от строителното скеле и Йордан Белев, който победи в седмичната битка за имунитет.

„От момента, в който ме избрахте за фермер, знаех кого ще номинирам, защото искам интересен двубой. За мен от самото начало е любопитен Илиян, тъй като има високо мнение за духа и тялото си. Убедена съм, че няма да избере слаб противник, а ще предпочете най-силния мъж в стопанството“, мотивира избора си адвокатката от Пловдив. В решението й останалите мъже заподозряха стратегия за разчистване на силните играчи от силния пол.

По време на управлението на работата във фермата, Милена успя да си навлече гнева на ратаите Ангел и Дана, както и критики от страна на Надежда. Пчеларката от Нови Хан се противопостави на опитите й да раздели участниците на лагери и директно я обвини, че не се справя с ролята си на домакиня на стопанството. Групата пострада от нова парична санкция, заради поредно нарушение на Ангел, който не спази реда за хранене на животните. С 50 лева по-нисък бюджет Милена напазарува хранителни продукти като сладолед и бира - избор, който не допадна на част от фермерите.

В сряда вечер строителният предприемач Мирослав падна при строежа на лятната къща и контузи сериозно коленете и глезените си. След обстоен лекарски преглед стана ясно, че има оток, тежко възпаление на мускулите и наранена става. Медиците са изтеглили от крака му три спринцовки с течност и са му поставили стабилизираща лонгета - гипсова шина, покрита с бинт. В следващите шест дни лекарите ще чакат подуването да спадне, за да му направят изследване с ядрено-магнитен резонанс. Дотогава Миро ще остане на специален режим във „Фермата“- няма да натоварва крака си и ще получи имунитет от дуел.

Докато лежи с гипсиран крак, участникът от Северна Македония си спечели симпатиите на зрители и участници, изказвайки се в защита на страната ни. „Когато един човек от Македония поживее в България, осъзнава, че тук настроенията към нас, македонците, са много по-различни от тези, за които се говори в страната ни. Виж как мен ме приемате“, разказа с благодарност Мирослав. 

„Навремето в Македония имаше настроения срещу българите, но в последните 7-8 години мисленето на новото поколение се промени и то благодарение на България – младите взеха гражданство, паспорти за ЕС. Вече е по-различно отношението“, допълни той.

Повече за това какво се случва в стопанството извън ефир може да гледате в рубриката „Животът зад фермата“ на сайта fermata.btv.bg, където коментар на събитията през седмицата прави Мирон Крумов. Всички епизоди на „Фермата“ 6 ще могат да се гледат на btvplus.bg безплатно до 7 дни след ефирното излъчване, а по всяко време и на всички устройства предаването ще бъде достъпно на VOYO. Последвайте „Фермата“ и в социалните мрежи - Facebook и Instagram @fermata.btv. А ако сте на път, слушайте bTV Radio и радио N-JOY за още любопитна информация.

Ключови думи: