На живо

7

Chef Силвена Роу сподели щастлива новина

Известната кулинарка стана баба на момиченце

Публикувано на 15 Септември 2020
Chef Силвена Роу сподели щастлива новина

Chef Силвена Роу отбеляза старта на финалната надпревара в МасътрШеф с новината, че е станала баба.

На 11 август известната кулинарка Силвена Роу е станала баба на момиченце. С това се похвали самата тя в неделя вечер пред Светослав Иванов минути преди да започне финалния сблъсък в шестия сезон на МастърШеф България. Внучката на Chef Роу се казва Иззела и е лъвица също като известната си баба. Силвена все още не е виждала на живо момиченцето, което живее с родителите си във Великобритания. Но пък постоянно получава снимки и видеа от своя син, разкри още г-жа Роу в "120 минути" по bTV. И въпреки че последните месеци шармантната кулинарка прекарва в Дубай, тя знае много неща за внучката си. "Тя има очите на баба си и нейния апетит" с гордост разказва Chef Роу.

Силвена Роу не пропусна да изрази задоволството си и от това, че особено през последните месеци хората по цял свят и разбира се, българите, са насочили своето внимание към здравословното хранене и приготвянето на здравословна домашна храна. А такава ще бъде представяна в следващите месеци в най-обичаното кулинарно шоу в България. "Мастършеф" се завръща в най-доброто време.То се завръща, за да възбуди и да удовлетвори страстта към готвенето. Това е предаването на вкусното и здравословно готвене, придружено с емоции и майтапи", каза още тя. И обеща още много интересни рецепти всяка неделя от 20.00 часа в кулинарното шоу по bTV.

Chef Роу сподели със зрителите и своите фенове и няколко съвета за това как да се хранят здравословно в следващите месеци, как да се засили имунната система и да се справят хората с вирусите. Цялото интервю вижте тук.

Ключови думи: