На живо

7

Твоят живот е в твоите ръце

Този септември радио N-JOY и Гедеон Рихтер България обединяват усилия в една кампания, която цели да подобри информираността за теми като сексуално и репродуктивно здраве

Публикувано на 15 Септември 2020
Твоят живот е в твоите ръце

Този септември радио N-JOY и Гедеон Рихтер България обединяват усилия в една кампания, която цели да подобри информираността за теми като сексуално и репродуктивно здраве.

В рамките на кампанията в шоуто на Инспектор N-JOY ще развенчаем 10 мита*, свързани с контрацепцията, давайки възможност на младите хора да направят информиран избор.
 
По случай Световния ден на контрацепцията, който отбелязваме на 26 септември, във Facebook страницата на радио N-JOY ще проведем играта „Твоят живот е в твоите ръце!“. 

Всеки делничен ден във Facebook ни ще задаваме различни въпроси, на който можеш да отговориш с коментар под поста и по този начин да научиш важни неща за своето здраве и да спечелиш фитнес гривна, за да си винаги във форма!  Въпросите ще бъдат публикувани сутрин в 09:00 ч.


Митовете, който ще бъдат фокус на дискусия са част от документа „Митовете за контрацепцията“, адаптирани по материали на World Health Organization (Световната здравна организация), IPPF (Международната федерация по семейно планиране), ESC (Европейското дружество по контрацепция) и водещи експерти в Акушерството и Гинекологията. Прочети повече ТУК.

Ключови думи: