На живо

7

Тролчета: Турнето започва през октомври

Четири години след като покориха сърцата на милиони зрители с музикалния си хит Тролчета, DreamWorks Animation са готови със звездно продължение

Публикувано на 13 Септември 2020
Тролчета: Турнето започва през октомври
Снимка: Forum Film Bulgaria

"Тролчета: Турнето" превзема киносалоните през октомври.

Четири години след като покориха сърцата на милиони зрители с музикалния си хит "Тролчета", DreamWorks Animation ни канят да се завърнем в невероятно приветливия и фантастичен свят на тролчетата със свръхочакваното звездно продължение "Тролчета: Турнето". 

Новото приключение ще отведе познатите ни и обичани герои далеч отвъд пределите на „родната сцена“, която до този момент те познават като единствена.

Попи и Клон откриват, че са част само от едно от общо шест различни племена от тролчета, разпръснати в шест различни земи и отдадени на шест различни стилове музика: фънк, кънтри, техно, класика, поп и рок – всеки толкова различен и атрактивен, колкото и самите тролчета, които ги изпълняват. 

И техният свят изведнъж става по-голям, доста по-шумен и опасен. Кралица Барб, която е част от кралското потекло на хард-рока, подпомагана от баща си Крал Траш, иска да унищожи всички останали стилове музика и рокът да бъде единствен господар! Със съдбата на света, изложена на риск, Попи и Клон заедно с техните приятели Биги, Сатен, Кадифе, Куп и Блясъчко се отправят на пътешествие във всички останали земи, за да обединят тролчетата срещу Барб, която заплашва да „измете“ всички от сцената. Режисьори на филма са Уолт Дорн и Дейвид П. Смит, а продуценти са Джина Шай и Кели Кууни Силела. 

Куфеем на Тролчета: Турнето от 2 октомври в избрани кина нa 3D. 

Ключови думи: