На живо

7

Хит на Поли Генова върви към върха

Новата песен на певицата, How we end up, вече заема второто място в класацията за българска музика

Публикувано на 10 Септември 2020
Хит на Поли Генова върви към върха
Снимка: Орфей Мюзик

Новата песен на Поли Генова – „How we end up" вече заема второто място в класацията за българска музика, изготвяна от BMAT и PROPHON.

Парчето също така завладя най-известния музикален телевизионен канал в света МTV и вече се излъчва на територията на Европа, Русия и Латинска Америка.

След като парчето спечeли българската публика, то набира все по-голяма популярност и сред чуждестранните зрители. 

Само месец след излизането на сингъла той вече е сред трите най-слушани български песни в родния ефир. „How we end up" бързо зае челни позиции във водещите музикални чартове у нас. Все повече фенове се включват и в TikTok предизвикателството, което Поли отправи в социалните си мрежи, и споделят видеа със собствени интерпретации на танца от клипа на „How we end up".

„Изключително съм щастлива, че новата ми песен е на върха на повечето български класации! Надявам се, че "How we end up" ще продължава да носи много летни спомени не само на българските си почитатели, но вече и поцелия свят, благодарение на MTV. За мен е изключителен успех, че видеото на песента проби именно там. Този проект е създаден от невероятен екип и съм сигурна, че те първа ще покорява още върхове", заяви Поли Генова.   

Официалната премиера на „How we end up" беше в средата на юли. Парчето е създадено от световноизвестни професионалисти. Музиката е дело на naBBoo, който е изключително успешен композитор и музикален продуцент, а текстът е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с хита си „So Far Away" заедно с Давид Гета и Мартин Гарикс.

„How we end up" е пилотният сингъл към новия албум на Поли – „Твоя", чиято премиера беше в края на юли. По него изпълнителката работи в продължение на 2 години. Албумът включва както вече издавани песни, така и нови парчета, включително и дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и други чуждестранни изпълнители. Албумът „Твоя" може да бъде открит във всички музикални платформи и в големите бензиностанции, книжарници и в други търговски обекти в цялата страна.

Ключови думи: