На живо

7

Tokio Hotel се завръщат

Германска група се присъединява към портфолиото на Sony Music

Публикувано на 10 Септември 2020
Tokio Hotel се завръщат
Снимка: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

Световно признатата германска рок банда Tokio Hotel се присъединява към впечатляващото портфолио от артисти на Sony Music.

Първият им релийз като част от водещия музикален лейбъл ще бъде нова версия на международния супер хит “Durch den Monsun” (“Monsoon”), който превърна 4-мата членове на групата в световни суперзвезди.

Сингълът ще излезе през октомври на немски и английски език, като има и още един планиран релийз за по-късно през годината. 

Близнаците Бил Каулиц и Том Каулиц, Густав Шефер и Георг Листинг, които формират Tokio Hotel, се радват на 15-годишна супер успешна кариера. След бързо изстрелване към националната слава, рок бандата завладява и световните чартове през 2007 г. с първия си албум на английски – Scream. С над 110 международни и национални награди, включително статуетка-космонавт от MTV VMA, 5 Европейски Музикални Награди, 4 MTV Latin Music Awards и MTV Japan Music Award, повече от 7 милиона продадени копия на албумите си в цял свят, както и платинени награди в 68 страни, Tokio Hotel са една от най-успешните групи на нашето време. Членовете на бандата живеят и работят в Лос Анджелис, Берлин и родния им град Магдебург. 

“Невероятно развълнувани сме, че ставаме част от Sony Music. Ние сме много самостоятелни и целеустремени артисти и е нужен наистина отличен екип, който да даде живот на визиите ни. Смятаме, че открихме точно това в Sony и Epic Records. Този екип проявява доверие и разбиране, което не сме намирали преди. След 15 години в индустрията не приемаме това за даденост, а искрено го оценяваме. Нямаме търпение да стартираме новата ера на Tokio Hotel”, споделя Бил Каулиц.   

“Гордеем се, че започваме работа с Tokio Hotel по една нова и вълнуваща глава в кариерата им. Разговорите ни с Бил, Том, Георг и Густав, както и с техния мениджър Бенджамин ни доказаха, че имаме обща цел – да преоткрием Tokio Hotel и да ги издигнем още по-високо. Това ще се случи с модерен маркетинг и изкусен A&R“, коментира Patrick Mushatsi Kareba, CEO GSA на Sony Music. 

Освен новата сделка и предстоящия римейк на най-успешния им сингъл до момента, Бил и Том Каулиц отпразнуваха заедно 31-вия си рожден ден, като лично споделиха с феновете си в социалните мрежи щастливата новина! Очаквайте завръщането на Tokio Hotel. 

Ключови думи: