На живо

7

Джанел Моне пусна нова песен

Парчето Turntables е включено в предстоящите документални серии All In: The Fight For Democracy

Публикувано на 10 Септември 2020
Джанел Моне пусна нова песен
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music / Chandler Owen

Джанел Моне представи нова песен.

Номинираната за Грами певица, автор на песни, изпълнителка, продуцент, актриса и активист анонсира необикновената  “Turntables”.

Парчето е написано и включено в предстоящите документални серии на Amazon Studios, All In: The Fight For Democracy и премиерно се появи в избрани кина от 09.09, с ексклузивен стрийминг по Amazon Prime Video от петък, 18 септември.  

“Turntables” е налична сега чрез Wondaland Arts Society/Bad Boy Records/Atlantic във всички дигитални стрийминг платформи и услуги ТУК. Парчето е първата оригинална музика на Моне след номинирания за награда Грами трети соло албум, забележителния Dirty Computer от 2018, писан от Моне, Натаниел Ървин III и Джордж Ей Питърс, с продуценти Нейт "Рокет" Уондър и Роман ДжианАртър.

All In: The Fight for Democracy изследва често пренебрегваното, но и коварно потъпкване на гласоподавателя в Щатите в очакване на Президентските избори тази година. Режисиран от номинираната за Оскар и печелилата награда Еми създателка на филми Лиз Гарбус и номинираната за Оскар и Еми режисор Лиса Кортес, филмът преплита личните преживявания с активизъм и историческо прозрение за изобличаването на проблем, покварил демокрацията от самото начало. С перспективата и експертното мнение на Стейси Ейбрамс, бивш лидер на малцинствата в дома на представителите в Джорджия и основател на групата за подкрепа на гласоподавателите Fair Fight Action, All In: The Fight for Democracy ще предложи проницателен поглед върху законите и границите на гласуването, за които хората дори не знаят, че са заплаха за основните им права като граждани на Съединените американски щати.

В тандем с All In: The Fight for Democracy, режисьорите и Amazon Studios стартираха #ALLINFORVOTING, социална кампания за въздействие с неправителствените организации за публикуването на дигитално съдържание в борба с невярната информация за процеса при гласуване и стартираха таргетирана кампания за образоване и регистриране на първите гласоподаватели. За допълнителна информация посетете този линк.

В допълнение на премиерата на “Turntables”, Моне скоро ще участва в очаквания филм на Lionsgate, Antebellum, ужасяващ нов трилър от продуцентите на утвърдените филми Get Out и Us. Antebellum ще бъде достъпен от петък, 18 септември; трейлъра на филма можете да гледате в YouTube

Джанел Моне е един от най-прославените артисти на нашето време. 8 пъти номинирана за награди Grammy изпълнител, автор на песни, продуцент, активист и модна икона, тя е световно позната с неподражаемия си стил и оригинално звучене, които честват спектъра на идентичността. Като филантроп позицията й като съпредседател на When We All Vote и инициативата й Fem the Future, тя вдъхновява други жени режисьори и познати креативни колеги, но и обществото като цяло. 

Ключови думи: