На живо

7

DARA отпразнува рожден ден с ново парче

С песента MAMACITA изпълнителката смело представя както един свой друг поглед за музиката, така и още по-пораснала версия на себе си

Публикувано на 09 Септември 2020
DARA отпразнува рожден ден с ново парче
Снимка: Вирджиния Рекърдс

DARA отпразнува рождения си ден с нов предизвикателен проект.

Идеята “MAMACITA“ да се появи точно на 22-рия й рожден ден си е нейна:

“Това е моят подарък за феновете. Музиката е най-големият ми празник“, казва DARA.

В новия си проект хитовата изпълнителка смело представя както един свой друг поглед за музиката, така и още по-пораснала версия на себе си.

DARA създава “MAMACITA“ заедно с музикалния продуцент и неин близък приятел – Константин Бешков – Kay Be.

Двамата записват и испанска версия на парчето, която ще търси реализация извън България.

За видеото DARA и екипът на “Вирджиния Рекърдс“ се доверяват на режисьора Димитрис Георгиев и оператора Росен Савков. В него DARA играе нова и различна роля, преминава през рождения си ден, за да тръгне променена от мястото, където е била, към нещо ново.

“Обичам трап музиката и свободата да творя. Благодарна съм за всички възможности, които имам да правя онова, което искам“, споделя DARA.

“MAMACITA“ излиза след супер успешния сингъл на DARA - “Ай Ай”, който се превърна в най-излъчваното парче в българския ефир през последните 5 седмици.

Официалната премиера на “MAMACITA” беше в полунощ на 09.09, в YouTube канала на “Вирджиния Рекърдс“ и в музикалните телевизии. Сингълът е наличен за стрийминг във всички дигитални платформи – Deezer, Spotify, Apple Music, Tidal и др.

Ключови думи: