На живо

7

Saweetie пусна нова версия на Tap In

В хитовата песен на рап изпълнителката се включват звездите Post Malone и Da Baby, както и новобранецът Джак Харлоу

Публикувано на 09 Септември 2020
Saweetie пусна нова версия на Tap In
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music Saweetie YouTube

Saweetie бележи успехи и с новата версия на “Tap In”.

Рап изпълнителката издаде парчето като пилотен сингъл от предстоящия си дебютен албум на 20 юни 2020.

Само преди дни 26-годишната изпълнителка пусна вариант на хита, в който участват Post Malone и Da Baby, както и новобранецът Джак Харлоу.   

При първоначалното си излизане “Tap In” вирусно се разпространи и вдъхнови над 4.1 милиона #TapInChallenge денс видеа в TikTok.

Феновете на Saweetie по света предложиха свои версии на оригиналното музикално видео, в което Saweetie показва Pretty B*tch стила си с високоенергични движения на ледено баскетбол игрище.

Вдъхновен от артиста от Bay Area Too Short и хита му “Blow The Whistle”, "Tap In" на Saweetie маркира втория сингъл, който достига класацията Billboard’s Hot 100 и й донесе номинация на Видео музикалните награди на MTV за Песен на лятото. "Tap In" има повече от 60 милиона стрийма с присъствие в многобройни плейлисти, включително престижната RapCaviar на Spotify, Future Hits на Apple Music и др.

Saweetie подготвя тази есен за издаване проекта си Pretty B*tch Music с продуциране от Timbaland и Danja. Pretty B*tch Music на Saweetie окуражава жените сами да определят собствената си красота. Вдъхновяващото значение Pretty B*tch Music е B*tch = Шеф. Независима. Корава. Властваща. Енергична и вълнуваща. Saweetie продължава да разширява модната си империя, наскоро съюзявайки се с PrettyLittleThing за втора колекция с бранда “At Home With”, а всички приходи са дарение към Black Lives Matter. 

За Saweetie:

С огън, задвижван от модата и безкрайна харизма, Saweetie, родена като Диаманте Куейва Валентин Харпър, може да обикаля баровете, а феновете и критиците незабавно да я разпознават. За шест месеца тя събра 100 милиона стрийма, спечели златно отличие и похвали от Billboard, The FADER и Noisey, а Los Angeles Times я определиха като “някой, който трябва да се наблюдава”. Водена от страст към поезията и много години рапиране в колата, тя насочи любовта си към думите в жизнени куплети през 2018 в краткия албум High Maintenance с хитове като "ICY GRL", спечелил платинен сертификат. Освен това през 2019 се издаде краткия албум на Saweetie ICY, съдържащ двойно платинената вайръл сензация "My Type”, както и номинация на наградите BET тази година за Best Female Hip Hop Artist.

Като бизнесдама, тя стартира напълно продадената линия за бижута ICY и си партнира с PrettyLittleThing за капсулна колекция от 50 части. Междувременно всеки от Давид Гета до Дуа Липа, Уиз Калифа и Джи Изи я е канил като гост. Истински фен на модата, тя е красила кориците на Maxim и Wonderland, в допълнение на появата в C.R. Fashion Book, Interview, Vogue и Harper's Bazaar.

Ключови думи: