На живо

7

Sigala и Джеймс Артър с обща песен

Песента Lasting Lover е написана от Люис Капалди

Публикувано на 08 Септември 2020
Sigala и Джеймс Артър с обща песен
Снимка: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

Sigala и Джеймс Артър обединиха усилия за нов проект.

Песента “Lasting Lover” е перфектна симбиоза от класическото звучене на Sigala и запомнящия се вокал на Джеймс.

За колаборацията си с Джеймс, Sigala споделя:

“Тази песен всъщност е написана от Люис Капалди и за първи път я чух в акустична версия. А процесът по създаването й след това определено беше забавен. От години исках да работя с Джеймс Артър, защото много обичам гласа му, но понеже започнахме работа по парчето по време на карантината, така и не успях да се запозная с него на живо. Наложи се дълго време да работим през видеоразговори в Zoom и най-накрая се запознахме на снимачната площадка на видеоклипа. За щастие се харесахме също толкова и на живо“.

“Lasting Lover” излиза след огромния успех, който Sigala постигна с последните си сингли, включително суперхитовете “Wish You Well” и “We Got Love”, с участието на Ела Хендърсън. Колаборацията с Джеймс бележи старта на вълнуващ нов етап в звездната кариера на Sigala, който в момента работи по втория си албум – продължение на студийния му проект от 2018 г. Brighter Days. 

“Изключително приятно ми беше да работя със Sigala и съм много щастлив, че успяхме да създадем парчето по време на карантината, докато бяхме разделени физически. Негов фен съм отдавна, затова беше страхотно, че най-накрая се запознахме. Песента е различна от обичайния ми стил, но предстои да чуете още доста изненади и неочаквани проекти от моя страна. Надявам се този да ви хареса“, допълва Джеймс. 

За Sigala: Роден като Брус Фийлдър на 1 ноември 1992 г. l Англия и професионално познат като Sigala е диджей, звукозаписен продуцент, изпълнител и в кариерата си е номиниран за награда BRIT.

За Джеймс Артър: Роден на 2 март 1988 г. в Англия. Пробива на музикалната сцена след успех в X Factor през 2012 г. Първият му сингъл, кавърверсия на парчето на Shontelle "Impossible", се продаде в над 2.5 милиона копия по света, превръщайки се в най-успешния сингъл на спечелил шоуто участник.

Ключови думи: