На живо

7

KREAM обединиха усилия със Стив Аоки

Норвежкото дуо и американския диджей издадоха сингъла Lies

Публикувано на 03 Септември 2020
KREAM обединиха усилия със Стив Аоки
Снимка: Орфей Мюзик / Warner Music

Известното норвежко продуцентско дуо KREAM стабилно разбунва духовете с хит след хит от 2016 насам и издаде най-големия си сингъл във формата на супер звездна колаборация, наречена “Lies” с два пъти номинирания за Грами диджей и продуцент Стив Аоки

Сингълът обхваща характерното соул звучене на KREAM, с  находчивия продуцентски стил и електро-хаус/трап стила на Стив Аоки, създавайки масивна колаборация.

“Вибрации! Ето така всичко започва за мен", споделя Стив Аоки.

"Работата с KREAM започна със страхотни вокални вибрации и тогава направихме песента по начина, по който я бяхме замислили. Тя ще ви остави в специално настроение и няма да ви пусне. Насладете се на предизвикателството“, допълва 42-годишният американски диджей.

KREAM споделиха вълнението си за изданието: “Велико е най-накрая да видим "Lies" на бял свят! Целта и за трима ни беше да направим нещо избухващо за клубовете. Въпреки че нощният живот се промени тази година, ние сме развълнувани като всички най-накрая да чуем "Lies". Това е по-тежък, по-тъмен трак, изцяло за онзи момент, в който осъзнаеш, че някой не е такъв, какъвто си мислел, че е“. 

Изпращайки поздрави от Берген, Норвегия, братята Даниел и Маркус Слетебакен, отрано усъвършенстват техниката си, започвайки да се занимават с продуциране от ранни години и никога не забавят темпото. KREAM отстояват истинското писане на песни и музика зад занаята си, акцентирайки върху използването на реални инструменти – пианото, еластичните бас линии и живите перкусии са отличителна марка на звученето им. Първоначално открито заради популярните си ремикси, дуото сега има над 400 милиона стрийма в кариерата си, а сингълът им "Taped Up Heart" с Клара Мей достигна #21 в класацията на Billboard Hot/Dance Electronic.

Стив Аоки няма нужда от представяне. Номинираният за Грами DJ/продуцент разполага с милиарди слушания и над 250 дати от турнета на година, а Billboard го нарекоха “един от най-търсените артисти в света”. Аоки е и моден дизайнер, автор и предприемач, както и най-успешният артист през жанровете. В кариерата си Стив е затвърдил репутацията си чрез дузина мултиплатинени издания, многобройни награди, милиарди стриймове от музика и видео и иновативни проекти в не една платформи. В центъра на всичко това, Аоки е визионер, път, по който пътува от скромното си начало с Dim Mak Records, установяващ трендове звукозаписен лейбъл, събитийна и лайфстайл компания и бранд за облекло, основан през 1996. За две десетилетия Dim Mak Records остава един от водещите независими звукозаписни лейбъли в модерната музика, служейки като стартова площадка за артисти като The Chainsmokers, Bloc Party, The Bloody Beetroots, The Gossip и The Kills сред много други. Само миналия месец Аоки анонсира старта на нова марка в латино музиката, Dim Mak En Fuego, с подкрепата на Кристиан Херера, съосновател на California reggaeton party Gasolina. Първият присъединил се е базираната в Монтерей поп-R&B група AQUIHAYAQUIHAY.

Сингълът на KREAM и Стив Аоки “Lies” излезе през Big Beat Records.

Ключови думи: