На живо

7

Поли Генова направи пробив в MTV

Парчето е една от трите най-слушани песни в българския ефир

Публикувано на 02 Септември 2020
Поли Генова направи пробив в MTV
Снимка: Кадър от клипа към песента How we end up

Новата песен на Поли Генова завладя най-известния музикален телевизионен канал в света.

Парчето "How we end up” вече се излъчва в ефира на MTV на територията на Европа, Русия и Латинска Америка. 

След като песента покори българската публика, сега тя набира все по-голяма популярност и сред чуждестранните зрители. 

Само месец след излизането си сингълът от новия албум на Поли се нарежда сред трите най-слушани в българския ефир.

Все повече фенове се включват и в TikTok предизвикателството, което Поли отправи в социалните си мрежи, и споделят видеа със собствени интерпретации на танца от клипа на „How we end up”.  

„Изключително съм щастлива, че новата ми песен е на върха на повечето български класации! Надявам се, че „How we end up“ ще продължава да носи прекрасни летни спомени още дълго време, не само на българските си почитатели, но вече и по целия свят благодарение на MTV. За мен е изключителен успех, че видеото на песента проби именно там. Този проект е създаден от невероятен екип и съм сигурна, че тепърва ще покорява още върхове“, заяви Поли Генова. 

Официалната премиера на „How we end up“ беше в средата на юли. Парчето е създадено от световноизвестни професионалисти. Музиката е дело на naBBoo, който е изключително успешен композитор и музикален продуцент, а текстът е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с хита си „So Far Away“ заедно с Давид Гета и Мартин Гарикс.

„How we end up“ е пилотният сингъл към новия албум на Поли – „Твоя“, чиято премиера беше в края на юли. По него изпълнителката работи в продължение на 2 години. Албумът включва както вече издавани песни, така и нови парчета, включително и дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и други чуждестранни изпълнители. Албумът „Твоя“ може да бъде открит във всички музикални платформи и в големите бензиностанции, книжарници и в други търговски обекти в цялата страна. 

За Поли Генова

Поли Генова е един от най-успешните артисти на българската музикална сцена. Изпълнител е на хитовете "How we end up", "На инат", "Солени дни", "Още", "Героите", "Perfect Love", "Г-н Президент" и др. Поли е един от най-успешните български участници на Евровизия, като през 2016 г. печели престижното четвърто място. Песента "If Love Was a Crime", с която участва, се превръща в хит в Европа. През 2015 г. Поли Генова е водеща на финала на Детската Евровизия, проведен в България, с което става изключително популярна сред феновете на конкурса по целия свят. Дълги години е жури в най-гледаните музикални риалити формати в България – X Factor и Гласът на България. 

Ключови думи: