На живо

7

Царят на магията влиза във Фермата

Балканският шампион по илюзионно изкуство и общински съветник Йордан Белев ще се състезава за голямата награда в риалити шоуто на bTV

Публикувано на 31 Август 2020
Царят на магията влиза във Фермата
Снимка: bTV

Личност с магически умения и разностранни интереси влиза в най-гледаното риалити шоу „Фермата“.

Енигматичният илюзионист и общински съветник от Габрово Йордан Белев ще прекрачи прага на стопанството, за да се бори за голямата награда от 100 000 лева.

Основната тема на предаването тази година - „Пътят на една мечта“, ще вдъхновява зрители и участници да изпитат заедно волята си за промяна и силата на човешкия дух. 

„Аз съм много упорит. Правя крачка назад, само когато се готвя за скок и ще го докажа с участието ми във „Фермата“, казва 40-годишният Белев.

В риалити шоуто той ще разчита на своята бързина, ловкост и умение да впечатлява околните със специалните си способности.

„Магията е моят живот. Обичам реакцията на публиката, защото гали егото ми“, казва Йордан, който прави фокуси от 25 години. Носител е на почетния знак на Международното братство на илюзионистите и е четирикратен балкански шампион в категория „Илюзии”. Съосновател е на най-голямата магична организация в България и е създател на фестивала Магична среща „Златна котка“, който привлича в Габрово гости и артисти от цял свят.

Освен с артистичните си умения, Йордан се гордее с отличната си физическа форма и издръжливост - два пъти е вадил кръста от ледените води на Янтра на имения си ден.

Личният му живот е щастлив. Сгоден е за дългогодишната си приятелка. От първия си брак има дъщеря. Подкрепя безусловно детето си, което се ражда с увреждания, но днес, 10 години по-късно, свири на цигулка и говори свободно три езика. 

Гледайте „Фермата: Пътят на една мечта“, от 5 септември, 20.00 часа, по bTV.

 

Ключови думи: