На живо

7

Спечели билет за Neon Dance Party в София!

Събитието е на 10 септември, а на сцената ще се качат Били Хлапето и D3MO, Торино и Пашата и Expose Team

Публикувано на 30 Август 2020
Спечели билет за Neon Dance Party в София!
Снимка: Neon Dance Party

След успешното си първо издание, което се проведе във Варна, страхотното музикално събитие Neon Dance Party се готви да взриви и столицата. 

Наелектризиращият неонов купон ще събере на една сцена Били Хлапето и D3MO, Торино и Пашата и Expose Team. Датата е 10-ти септември 2020 г., а мястото – небезизвестният клуб YALTA.

В седмицата от 31.08. до 04.09. десетима слушатели на радио N-JOY ще имат възможност да спечелят билет за двама за достъп до събитието. За участие в играта и присъствие на събитието е необходимо участниците да имат навършени 18 години.

Подробности за събитието прочетете в поканата на организаторите по-долу.


 

"След успешното първо издание на страхотното музикално събитие NEON DANCE PARTY в морската ни столица Варна, ние се завръщаме, с второ, още по-взривяващо неоново парти в София.

Датата е 10-ти септември 2020 г., а мястото – небезизвестният клуб  “YALTA”. Оградете датата в календара си, защото по-малко от 3 седмици ни делят от страхотното музикално начало на есента в София. Бъдете готови за изключителни и неповторими неонови емоции, които ще оцветят живота ви, превръщайки датата 10-и септември във вълнуващ „неонов" спомен.

Oчакват ви много танци, българска музика и страхотни изненади! Елате да се забавляваме с най-хитовите имена в момента, заедно на едно място: Били Хлапето и D3MO, Торино и Пашата, Expose Team.

Нека посрещнем месец септември с неизгасващи неонови летни емоции! Лятото може и да си отива, ако съдим по календара и хладните вечери, но музиката, танците и красивите цветове на Neon Dance Party ще съхранят лятото живо поне още няколко месеца!

Да, идва краят на летните партита, но ние продължаваме да вярваме, че всички имаме нужда от положителни емоции и хубава музика и даваме начало на есенните партита с атрактивни участници, които ще създадат у вас незабравими спомени.

Билети за Neon Dance Party може да закупите в мрежата на Eventim! Включете „неоновите" си светлини и се изстрелят към  клуб  “YALTA” на 10-и септември, зареждайки се с много добро настроение и желание за танци и забавления. Neon Dance Party ще ги осигури!"

Ключови думи: