На живо

7

В Бургас започна рок уикенд

Той ще се проведе на познатото на всички меломани място край Морска гара, а сред участниците са Миро, Белослава, Стефан Вълдобрев

Публикувано на 28 Август 2020
В Бургас започна рок уикенд
Снимка: Община Бургас

Ако си мислите, че настъпи краят на невероятното бургаско лято 2020, в което няма ден без интересни събития, фестивали, концерти и спектакли, много се лъжете.

От Община Бургас идва поканата за пореден тематичен уикенд край морето.

Централното събитие в него е фестивалът Burgas Rock & More. Той ще се проведе на познатото на всички меломани място край Морска гара, а сред участниците са Миро, Белослава, Кристина Дончева от "Гласът на България", Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени", Funky Miracle, G.R.A.S., Dirty Purchase, Б.Т.Р., "Контрол", "Обратен ефект" и други. Билети за Burgas Rock & More се продават в Eventim.  

Това не е всичко. През предстоящия уикенд Бургаският залив ще се изпълни с разноцветните хвърчила на участниците в кайтсърф регатата Black Sea Kite Cup 2020. Можете да гледате португалски филми под звездите, да посетите художествена галерия или театрална постановка, да отидете на кубинска вечер на остров Света Анастасия и да се позабавлявате с някои вече традиционни бургаски атракциони, като Фестивала на пясъчните скулптури, изложби на аквариумни рибки и змии, шоу с живи папагали.  

Местните барове с жива музика също ще предложат разнообразна програма с български изпълнители. Нощите ще са дълги с афтърпартита в клубовев района. За ориентация може да се използва интерактивната карта с всички включени точки и събития за Рок уикенда в Бургас. 

Рок уикенд в Бургас - Програма

Ключови думи: