На живо

7

Topic пусна нов сингъл

Хитовият музикален продуцент и артист зарадва феновете си с парчето Why Do You Lie To Me

Публикувано на 28 Август 2020
Topic пусна нов сингъл
Снимка: Animato Music / Universal Music Group

Topic представи новия си сингъл. 

Хитовият музикален продуцент и артист зарадва почитателите си с парчето "Why Do You Lie To Me", с участието на A7S и Lil Baby. 

След като съвместното им парче "Breaking Me" се превърна в един от най-слушаните тракове на годината и оглавяваше еърплей класациите на редица страни, включително България, платиненият музикален продуцент Topic и изпълнителят и автор на песни A7S се обединяват отново за нов съвместен проект.

Този път двамата работят в екип с рапъра Lil Baby.

Парчето "Why Do You Lie To Me" излиза днес във всички дигитални платформи и е придружено от лирик видео в YouTube.   

Със заразяваща мелодия и топли пиано акорди, новото парче е в характерния за Topic меланхоличен денс-поп стил. Емоционалните вокали на A7S са подкрепени от грабващи рап включвания на Lil Baby. 

С тези характеристики, "Why Do You Lie To Me" се очертава да е следващият голям хит на немския #1 продуцент.

"Ако си постигнал голям хит, имаш чувството, че вече целият свят те гледа много отблизо в очакване на следващия ти проект. Аз просто искам да създавам качествена музика, която да е наслада за слушателя. С A7S сме добър тандем и реших отново да го поканя в студиото, а Lil Baby слага перфектен завършек на нашия екип. Парчето отлежаваше в записките ми дълго време, защото нещо му липсваше. Lil Baby придава онзи суров почерк, от който имах нужда".  

Ключови думи: