На живо

7

Млад пилот каца във Фермата

29-годишният Петър Петров ще атакува победата в новия сезон на риалити шоуто по bTV

Публикувано на 28 Август 2020
Млад пилот каца във Фермата

Атрактивен млад пилот от българската гражданска авиация ще се приземи в новия сезон на „Фермата“.

Властелинът на облаците Петър Петров ще кацне в най-гледаното риалити и ще се бори за голямата награда от 100 000 лева.

Основната тема на шоуто тази година - „Пътят на една мечта“, ще вдъхновява зрители и участници да изпитат заедно волята си за промяна и силата на човешкия дух. 

„Обичам да печеля и четири пъти повече мразя да губя. Визуализирам победата и после я материализирам“, казва 29-годишният летец, който не крие амбициите си да стигне до първото място във „Фермата“.

По пътя към финала Петър ще разчита на безупречната си физическа подготовка и на аналитичния си ум.  Преди да стане летец, Петров е тичал по зеления терен. Бил е играч на „Черно море“ и на малък отбор в Германия. „Футболът беше голямата ми мечта. Има обаче един праг на време и години, в които даваш шанс на нещо, за да станеш забележителен. Когато това време изтече, сменяш посоката“, допълва той.   

Днес Петър е напълно отдаден на авиацията. Лети високо, без да губи почва под краката си. „Когато на един самолет му вдигнеш много носа, той остава без подемна сила и се срива. И в небето, и на земята е така. Винаги трябва да си с навирен нос, но до толкова, че да ти помага, а не да ти вреди“, категоричен е пилотът. 

Гледайте „Фермата: Пътят на една мечта“, от 5 септември, по bTV.

Ключови думи: