На живо

7

At Home With The Kids излиза утре

Звездната музикална компилация е в полза на децата и ще бъде на музикалния пазар на 28 август

Публикувано на 27 Август 2020
At Home With The Kids излиза утре

На 28 август на музикалния пазар ще ще появи албумът At Home With The Kids.

Изданието на Atlantic Records е звездна музикална компилация в полза на децата.

От записа са премиерата си вече направиха парчетата “Riding On My Bike” на Сиа и “I Ain’t No Zebra I’m A Bumblebee” на Андерсън Ийст, които са налични във всички дигитални стрийминг платформи и услуги.

"Много сме щастливи, че всички успяхме да правим музика у дома, която да споделяме с децата и родителите им по време на тази трудна бъркотия, в която се намираме. Също така съм много щастлив, че тази музика помага за осигуряването на възможности за деца и семейства да имат по-добър живот на тази планета”, казва Андерсън Ийст.  

At Home With The Kids пристига във всички дигитални платформи и услуги този петък, на 28 август; предварителни поръчки са налични. 100% от чистите приходи на Atlantic Records от албума ще отидат в полза на Save the Children, организация, помагаща за по-добър живот на децата по света, осигурявайки им здравословен старт, възможност да учат и защита.

At Home With The Kids съдържа 23 класически детски песнички, приспивни песнички и чисто нови любими семейни такива, в изпълнение от невероятен набор топ артисти и изгряващи звезди. Албумът бе разкрит по-рано този месец с двойка открояващи се парчета, “Giants” от Мат Мейсън и “night night” от gnash, и двата налични за стрийминг. Двата ексклузивни трака са придружени от официални видеа;  

Ключови думи: