На живо

7

Експлозия от цветове в новото видео на Прея

Певицата зарадва феновете си и с филтри за Instagram

Публикувано на 25 Август 2020
Експлозия от цветове в новото видео на Прея

Прея успя да мобилизира екипа си и да зарадва феновете с „Не сега“.

Новият сингъл идва придружен от видеоклип, въпреки тежките за всички артисти условия в последните няколко месеца.

Певицата пуска песента година след като на пазара излезе едноименният й дебютен албум.

„Заради създалата се ситуация, изглеждаше сякаш няма да успея да реализирам този проект в летния сезон, както беше планувано.

Бях се обезкуражила, но един ден си го бях пуснала и си казах, че това парче е родено, за да бъде слушано под лъчите на топлото лятно слънце. С помощта на креативните приятели, с които работя успяхме да го реализираме“.

Музиката и аранжиментът на песента са на Денис Попстоев, който е писал и голяма част от песните в дебютния албум на изпълнителката. Китарите, които слушателите чуват в инструментала са изсвирени от Петър Йотов. Текстът на парчето е писан от самата Прея. В него лирическата героиня е раздвоена и има конфликт със самата себе си. Песента е странно-забавен поглед върху зависимостите и лошите ни навици.

„Докато твърди, че взима едно решение, взима друго решение. Това е метафора за моите отношения с храната и не е първото парче, което следва подобна линия, още повече – това е съвсем логично продължение на песента „Lo6 Navik”, където лирическата героиня отново се обръща към своето токсично „гадже“ – нейната зависимост“, разказва Прея.

Идеята и изпълнението на видеото са на Жоро Пеев, който е познат с работата си по клиповете на Мила Роберт. Част от кадрите са заснети от самата Прея, а специално за снимките на клипа са изработени Instagram филтри, които феновете и последователите на изпълнителката ще могат да използват в онлайн платформата.

„За първи път работя с Жоро и много се напаснахме. Видеото много добре илюстрита моя характер, който е такъв цветен и непредсказуемо различен в различните ситуации“.

Това парче е като малко надникване зад завесите на бъдещите планове на Прея и екипа й. Съвсем скоро изпълнителката ще представи на меломаните още един сингъл, който ще бъде последван от EP през зимата.

Песента ще бъде изпълнена за първи път на живо на 21-и август във варненски клуб, където Прея  направи концерт с бандата си.

За повече информация покрай предстоящите проекти и събития – следете фейсбук страницата и Instagram профила на певицата. 

Ключови думи: